RAILF - Romcontrola editia a doua, 14 - 17 octombrie 2015

70 vizualizari
Railf Romcontrola 2015
Distribuie pe

Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.), impreuna cu Romexpo S.A., organizeaza in perioada 14 - 17 octombrie 2015, a doua editie a evenimentului RAILF-Romcontrola "Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania" - (Expozitie si Simpozion), gazduit de Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, in pavilionul C4 (fost 16), fiind cel mai reprezentativ Eveniment din domeniu din Romania. 

Evenimentul RAILF-Romcontrola 2015 va fi organizat in paralel cu manifestarea expozitionala de referinta din Romania, TIB (Targul International Tehnic Bucuresti, pentru maximizarea sinergiilor celor doua evenimente in beneficiul expozantilor si al vizitatorilor specialisti. 

A.A.I.R. - promotorul performantei in domeniile automatizarilor si instrumentatiei, este organizatia profesionala, nationala, ce reprezinta interesele specialistilor din Romania din aceste domenii, fiind infiintata in anul 1990. A.A.I.R. reuneste peste 600 de membri individuali, peste 75 de membri persoane juridice, atat societati comerciale, facultati tehnice de profil, cat si organisme de stat care au responsabilitati conexe domeniilor de activitate ale asociatiei. De asemenea, A.A.I.R. are 11 sucursale in tara si una in Republica Moldova.

A.A.I.R. urmareste promovarea la nivel national a automatizarilor & instrumentatiei si aparaturii de laborator, atat din punct de vedere tehnico-stiintific, cat si din punct de vedere al diverselor utilizari industriale, comunicand specialistilor noutatile la zi, aparute pe plan national si international.

BOSCH REXROTH, cel mai nou expozant la RAILF-Romcontrola 2015
Dupa o indelungata absenta din piata expozitionala din Romania, compania germana Bosch Rexroth expune ultimele noutati la RAILF-Romcontrola 2015

Pe langa inscrierea ca membru sustinator al Asociatiei de Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.), compania germana Bosch Rexroth a decis participarea directa ca expozant in cadrul targului RAILF-Romcontrola (Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania - Expozitie si Simpozion), organizat de A.A.I.R. impreuna cu Romexpo S.A., in perioada 14-17 octombrie 2015 in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in paralel cu TIB - Targul International Tehnic Bucuresti.
Bosch Rexroth va prezenta in cadrul targului cele mai noi solutii din domeniul automatizarilor industriale, pregatindu-si participarea inca de la finele anului trecut.

Interes in crestere privind participarea la RAILF – Romcontrola 2015
Fiind cel mai important eveniment din Romania dedicat automatizarilor, instrumentatiei si aparaturii de laborator, interesul privind participarea la RAILF – Romcontrola 2015 (Expozitie si Simpozion) este in crestere.
In acest sens pana in prezent si-au anuntat deja participarea firmele: Armaturenfabrik Franz Schneider, Bosch Rexroth, Controm C&I, East Electric, Festo , Honeywell, Hasel Industrial, ICPE Bistrita, IFM Electronic, Interbusiness Promotion & Consulting, Kimet, Metromat, Mikon Systems, Messer Romania Gaz , Nivelco Tehnica Masurarii. Romvega, S_Ind Process Control, SMC, Technosam, VDR&Servicii.

Estimari preliminare
Pentru editia din 2015 a RAILF-Romcontrola, impreuna cu TIB, estimam participarea a aproximativ 300 de companii expozante principale din 14 de tari, pe o suprafata expozitionala de aproximativ 14.000 mp, beneficiind de prezenta a cca. 10.000 de vizitatori profesionali din Romania si din strainatate (aceasta proiectie este bazata pe statisticile de la editiile anterioare ale celor doua evenimente).
In vederea evaluarii oportunitatii de participare ca expozant sau pentru informatii suplimentare si modalitatea concreta de inscriere la eveniment, va invitam sa vizitati site-ul oficial www.railf.ro sau sa contactati A.A.I.R. prin e-mail: aair@aair.org.ro sau tel. 0745.11.61.99.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video