Rockwell Automation: cele 4 zone cheie pentru administrarea riscului industrial

77 vizualizari
Rockwell Automation
Distribuie pe


Rockwell Automation ofera cele mai bune practici pentru managementul riscului

Liderul in automatizari industriale prezinta patru zone cheie pentru administrarea riscului industrial 

Organizatiile industriale din toata lumea depun eforturi pentru administrarea riscului. Incidentele, de tipul retragerilor de produse, incalcarea securitatii datelor sau vatamarea personalului, pot avea consecinte imediate si pot afecta clientii, angajatii, proprietatea intelectuala si venitul. 

Managementul riscului trebuie sa se concentreze pe cauza problemelor. In multe cazuri, aceasta se afla in cadrul infrastructurii de automatizare. Rockwell Automation prezinta cele patru zone cheie pentru administrarea riscului de la sursa, dupa cum urmeaza:

• Echipamente uzate: modernizarea sistemelor de productie poate avea un rol major in reducerea perioadelor de nefunctionare si in imbunatatirea calitatii, sigurantei si securitatii.
• Calitate: exploatarea puterii datelor operationale existente poate imbunatati managementul calitatii si poate ajuta la o mai buna respectare a dispozitiilor de reglementare.
• Siguranta: abordarea sigurantei in ariile cruciale legate de cultura, respectare a normelor si capital ajuta la reducerea numarului de incidente legate de siguranta si la imbunatatirea performantei operationale. 
• Securitate: adoptarea unei strategii de securitate de la un capat la altul in toate facilitatile si intreprinderile ajuta la protejarea persoanelor, a proprietatii intelectuale si a activelor fizice. 

“Noi vedem administrarea riscului de intreprindere ca un ciclu continuu de imbunatatiri ce include evaluari, tehnologie si infrastructura”, spune Scott Lapcewich, vice-presedinte si manager general, Customer Support si Mentenanta, Rockwell Automation. “Combinatia unica dintre expertiza in procesele de productie, automatizare, operatiuni, siguranta si securitate ajuta clientii sa atenueze riscul intreprinderii in cadrul propriilor lor fabrici”. 

Prin abordarea riscului in aceste zone cheie, companiile pot in mod eficient administra situatii critice legate de siguranta, calitate, securitate si schimbari legate de uzura de la punctul de pornire al acestora. Un e-book ce prezinta cele patru zone cheie pentru managementul riscului poate fi accesat pe website-ul Rockwell Automation.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video