Rockwell Automation deschide noi birouri in Romania si Ungaria

49 vizualizari
Compania Rockwell isi extinde activitatile in centrul si estul Europei
Distribuie pe

Compania isi extinde activitatile in centrul si estul Europei, ajutand clientii sa treaca la modul de manufacturare inteligent 

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea mai mare companie din lume dedicata automatizarii si informatizarii industriale, se extinde in Europa Centrala si de Est: a deschis doua noi birouri, in Romania, la Bucuresti si in Ungaria, la Budapesta. Ambele birouri se vor baza pe profesionisti cu experienta in industrie care au lucrat indelung cu manufacturierii din tara. 

“Desi facem afaceri in aceste tari de cativa ani, activitatile noastre locale au fost coordonate de la biroul din Praga, sustinut de, spre exemplu, Vestra pentru Romania”, spune Peter Rozek, directorul operatiunilor de vanzari in Ungaria si Romania. “Vom continua sa lucram indeaproape cu membrii locali ai retelei noastre de parteneri (PartnerNetwork) si sa cladim pe baza relatiilor deja stabilite in ambele tari. Aceste doua piete sunt importante pentru noi, iar cele doua centre noi ne ajuta sa sustinem cel mai bine industriile si sa ne servim clientii.” 

“Aceasta extindere face posibil accesul la un service foarte bun pentru manufacturierii din regiune”, comenteaza Reto Berner, director de vanzari EMEA la Rockwell Automation. “Scopul nostru este acela de a ne sustine clientii sa devina si sa ramana competitivi la nivel global. Acest lucru se intampla si prin faptul ca-I ajutam sa treaca la un mod inteligent de manufacturare, care a devenit promotorul numarul unu al industriilor si tarilor de pe intreg globul”. Factorii economici si politici pun presiune asupra companiilor globale sa devina mai competitive si, la nivel international, guvernele si-au dat seama ca manufacturarea este un contributor considerabil la PIB si ca este extrem de important ca natiunile sa fie competitive. Multi au creat initiative nationale, cum e in GermaniaIndustrie 4.0, sau in Statele Unite Advanced Manufacturing Partnership 2.0 (AMP 2.0). 

Aceste viziuni si strategii tehnologice sunt importante pentru companiile ce se concentreaza pe progresul strategiilor lor, pentru a ramane competitive la nivel global. The Connected Enterprise este viziunea Rockwell Automation de a conecta informatia de la nivelul fabricii la restul organizatiei. Este ceea ce duce la realizarea valorilor multor afaceri in acest moment deja. Pentru a afla mai multe, va rugam sa accesati acest LINK.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video