Rosler Romania a inaugurat sediul central si primul centru de servicii profesionale de sablare si vibrofinisare din Europa de Est

122 vizualizari
Rosler
Distribuie pe

Rosler Romania a inaugurat in cadrul unui eveniment festiv sediul central, o unitate de 1000 mp care are in dotare si primul job-shop din Europa de Est, un centru specializat in oferirea de servicii profesionale de sablare si vibrofinisare.

Job-shop-ul se remarca prin posibilitatea implicarii directe a clientilor in procesul de testare si tratare a pieselor care le apartin. De asemenea, in cadrul sediului inaugurat se gaseste si un depozit ce cuprinde o gama variata de consumabile aferente atat vibrofinisarii, cat si sablarii, dar si piese de schimb.

Aceasta companie s-a remarcat de-a lungul timpului pe piata prelucrarii pieselor metalice prin inovatie, explorand noi domenii de aplicare a tehnologiei utilizate si dezvoltand solutii ce realizeaza in procent de 100% dezideratul de calitate a suprafetei.

“Dupa 10 ani de activitate de succes in aceasta tara, Rosler Romania devine inca o data pionier in domeniul vibrofinisarii si sablarii prin inaugurarea sediului central si a primului job-shop din Europa de Est, asigurand astfel numeroase locuri de munca pentru anii ce urmeaza. Alaturi de clientii nostri, care ne dau speranta si incredere in viitor, suntem pregatiti sa facem fata noilor provocari. In plus, prin acest eveniment se confirma inca o data orientarea catre clienti a Rosler Romania; toate investitiile in produse si tehnologii noi au fost candva nevoi nesatisfacute ale clientilor si reprezinta pentru aceasta companie un driver de dezvoltare”, a declarat Benno Allerbauer, administrator Rosler Romania. 

Rosler este o companie germana, cu sediul in Memmelsdorf, lider international in finisarea si tratarea suprafetelor metalice, ce ofera atat echipamente de vibrofinisare, sablare si tratare a apelor, cat si consumabilele aferente. Din 2006 a patruns si pe piata din Romania, remarcandu-se prin tehnologii performante puse la dispozitia clientilor.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video