Schneider Electric castiga premiul DatacenterDynamics Leaders pentru micro centrul de date Sagrada Familia

70 vizualizari
Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari
Distribuie pe


Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a primit un prestigios premiu DatacenterDynamics Leaders EMEA, in categoria Modular Deployment (Instalare Modulara), pentru un centru de date prefabricat instalat in catedrala Sagrada Familia din Barcelona, Spania. Decernarea premiului a avut loc in cadrul unei ceremonii organizate la Londra.

La primirea distinctiei, Fernando Villa, CIO al Sagrada Familia, a declarat: „Securitatea operatiunilor IT este vitala pentru noi. Pentru a asigura o infrastructura adaptabila si scalabila intr-o perioada de transformare, a fost nevoie de o abordare creativa. Micro centrul de date furnizat de Schneider Electric raspunde tuturor necesitatile noastre in materie de portabilitate si adaptabilitate, fara a cauza inconveniente turistilor, constructiei sau modului in care functionam ca o biserica activa. Sunt incantat de acest premiu!“

Hal Grant, Executive Vice-President, IT Business, Schneider Electric, a declarat: „Inca de la lansarea lor, premiile DatacenterDynamics Leaders au devenit ‘Oscar-urile’ industriei noastre. Prin urmare, suntem foarte onorati sa primim aceasta distinctie – este o recunoastere importanta a echipei responsabile pentru acest proiect, atat de la Sagrada Familia, cat si de la Schneider Electric. Acest premiu soseste la momentul potrivit, intrucat observam un interes ridicat pentru solutiile noastre dedicate micro centrelor de date, adaptate dezvoltarii continue a Internetului Lucrurilor si a aplicatiilor computerizate ultramoderne“. 

Solutia integrata a Schneider Electric pentru centre de date prefabricate permite operatorilor constructiei sa gestioneze securitatea bisericii si sa controleze intr-un mod eficient milioanele de turisti care viziteaza locatia in fiecare an. Sagrada Familia, un monument ce face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, este cea mai vizitata atractie turistica din Barcelona. 

Pentru a raspunde nevoilor unice ale acestui client, Schneider Electric a proiectat si produs un centru de date prefabricat adaptabil, care poate fi mutat cu usurinta atunci cand este necesar. Acesta presupune o instalare minimala in locatie, prevenind orice intrerupere a fluxului de turisti sau intarzieri in procesul de constructie. 

Modulul a fost livrat pe santier cu urmatoarele componente preinstalate: rack-uri, UPS, reteaua de distributie, de racire si de management. Incinta modului a fost proiectata pe baza principiilor de siguranta si durabilitate, avand conexiuni electrice si mecanice ce pot fi deconectate usor pentru executarea serviciilor mobile la nivelul modulului sau al componentelor infrastructurii interioare.

Foto: Davide Ortisi (stanga), Product Marketing Manager, Prefabricated Data Center Modules, Schneider Electric, si Fernando Villo, CIO Sagrada Familia.

www.schneider-electric.com 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video