Schneider Electric lanseaza in Romania o noua generatie de produse inovatoare pentru domeniul industrial

102 vizualizari
Schneider Electric
Distribuie pe

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, lanseaza pe piata din Romania gama revolutionara de variatoare de turatie Altivar Process, precum si Altivar 1200, o noua gama de convertizoare de frecventa pentru aplicatii de medie tensiune, cu puteri de pana la 16.2 MW. Cele doua noutati din portofoliul Schneider Electric, dezvoltate cu scopul optimizarii performantelor utilajelor industriale, vor asigura un consum redus de energie pentru companiile care activeaza in domeniul industrial.

„Schneider Electric continua sa sustina activitatea companiilor din industrie prin dezvoltarea si actualizarea portofoliului sau, aducand, pe piata din Romania, produse de ultima generatie. Pe termen lung, noile game lansate, Altivar Process si Altivar 1200, vor ajuta piata produselor de profil sa atinga un nou nivel de performanta si vor deveni game de referinta in domeniul echipamentelor industriale”, a declarat Razvan Copoiu, Vicepresedintele Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric Romania si Republica Moldova. 

Noua gama de variatoare de viteza Altivar Process ofera flexibilitate, astfel ca produsele sale pot fi utilizate atat in industria apei, industria miniera, industria petrolului si gazelor, cat si in industria alimentara. De asemenea, noile echipamente din gama Altivar Process sunt adaptabile cerintelor clientilor, fiind disponibile in versiuni diferite de montare pe perete, integrate in cofret si cu amplasare pe podea, cu grade de protectie IP 21, IP 23, IP 54 si IP 55.

Una dintre pricipalele caracteristici ale noilor produse din gama Altivar Process este faptul ca asigura o monitorizare optima a proceselor industriale printr-o reactie imediata datorata monitorizarii incorporate a pompei. Totodata, echipamentele din gama Altivar Process notifica clientul asupra punctelor critice de functionare fara a utiliza senzori suplimentari si integreaza procesele cu controlul presiunii, al debitului si al nivelului, inclusiv compensarea pierderilor de debit.

Toate produsele Schneider Electric propun solutii de economisire a energiei, inclusiv gama de produse Altivar Process, care ofera, fara costuri suplimentare, economii de energie de pana la 40% in standby datorita functionarii inovatoare ‘‘Stop&Go’’. De asemenea, gama Altivar Process asigura eficienta energetica optima pe intreaga durata de viata, printr-un control inteligent al ventilatoarelor interne si prin monitorizarea si afisarea grafica a consumului de energie. 

Variatoarele de turatie din gama Altivar Process sunt usor accesibile prin interfata server web incorporat, bazata pe reteaua Ethernet, oferind monitorizarea procesului cu instrumentele de lucru curente. Totodata, asigura vizibilitatea consumului de energie si acces local, in orice moment, de pe PC, tableta sau smartphone.

Toate produsele din gama Altivar Process prezinta eticheta produsului Green Premium, eco-marca Schneider Electric, care atesta conformitatea cu standardele internationale de mediu. 

Cea de-a doua gama de produse lansate de Schneider Electric, variatoarele de viteza de medie tensiune, Altivar 1200, ajuta la extinderea gamei de produse destinate distributiei electrice, controlului automatizat si sistemelor de control din portofoliul companiei. Produsele din aceasta gama acopera toate tipurile de aplicatii din industrie.

Altivar 1200 se bazeaza pe un transformator integrat compact care presupune utilizarea unui numar redus de cabluri si o punere in functiune mai simpla pentru utilizatorul industrial. 

Convertizoarele de frecventa din gama Altivar 1200 sunt fiabile, oferind posibilitatea de a personaliza interfata si sistemul de control al produsului, ceea ce asigura un control integrat. Mai mult, produsele din aceasta gama beneficiaza de protectie impotriva caderilor de tensiune si functionarea sistemului timp de 30 de minute de la intreruperea alimentarii.

Gama de produse Altivar 1200 beneficiaza de o tehnologie de inalta performanta care permite un randament eficient de 98.5% al invertorului si o poluare cu armonici nesemnificativa, ceea ce prezinta avantaje in functionarea optima a motorului produsului si generarea unei energii curate, in urma operarii in 18-54 de pulsuri. 

Oferta produselor Altivar 1200 se poate adapta aproape tuturor tipurilor de retea si poate fi integrata in orice arhitectura de medie tensiune.

www.schneider-electric.com
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video