Siemens Building Technologies la Romanian Security Fair 2014

148 vizualizari
Siemens Building Technologies la Romanian Security Fair 2014
Distribuie pe

Siemens Building Technologies participa la Romanian Security Fair 2014, eveniment care se desfasoara in perioada 8-10 octombrie, in pavilionul central Romexpo.

In cadrul evenimentului, Siemens isi va expune si prezenta portofoliul de produse dedicate protectiei anti-incendiu, securitatii si controlului accesului. Participantii interesati vor putea discuta cu specialistii Siemens, vor afla informatii despre cele mai cunoscute si noi produse si sisteme si le vor putea vedea in functiune. 

Pentru a putea participa la eveniment trebuie sa va inregistrati, accesand link-ul urmator:
Link inregistrare RSF 2014
In cazul in care nu ati reusit sa va inregistrati inainte de eveniment, participarea se va putea face doar platind biletul de acces in valoare de 10 lei. 

Siemens Building Technologies va prezenta la expozitie urmatoarele sisteme:

Aliro - Noul sistem de control-acces web-based de la Siemens

Sistemul ofera o arhitectura clar structurata, un software user-friendly si aplicatii de mobil intuitive. Datorita conceptului sau flexibil de functionare, sistemul poate fi gestionat de la orice dispozitiv conectat la internet.

Cerberus PRO - Sistemul inteligent si puternic anti-incendiu

Cerberus® PRO ofera un portofoliu complet de produse inovatoare pentru protectia impotriva incendiilor, pentru detectarea rapida si fiabila si pentru semnalizare si control. Portofoliul vast de produse ofera tehnologii inteligente cu caracteristici extinse de securitate.

CCTV - Gama complexa de produse dedicate supravegherii video

Siemens Security Products ofera o gama completa de produse si sisteme dedicate supravegherii video. Aceasta include camere IP si analoage, lentile, recordere video digitale (DVRs), monitoare si multe altele.

SPC - Noua generatie de sisteme de securitate

Seria SPC reprezinta o noua generatie de sisteme de securitate care combina sistemul sofisticat de intruziune cu cel de control acces, avand un design modular si eficient din punct de vedere al costurilor, oferind astfel o flexibilitate de n

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video