Siemens Building Technologies: Vanele de reglare cu 6 cai ofera un control exact al instalatiilor de incalzire si racire pentru tavan

Divizia Siemens Building Technologies 

• Solutie potrivita pentru aplicatii cu sistem de 2 circuite pentru tavan incalzit/racit
• Inlocuiesc patru vane conventionale, inclusiv servomotoarele aferente 
• Functie de compensare a presiunii inclusa si valori ridicate de debit

Divizia Siemens Building Technologies si-a extins cuprinzatoarea gama Acvatix cu vanele de reglare cu 6 cai, special adaptate pentru tavane incalzite/racite. Datorita design-ului lor special, o vana de reglare cu 6 cai inlocuieste patru vane conventionale, inclusiv servomotoarele, intr-un tavan incalzit/racit cu 2 circuite; din moment ce exista doar un servomotor este ocupat un singur punct de date. Mai putin efort pentru instalare, punere in functiune si cablare, precum si cerintele scazute referitoare la spatiu reduc complexitatea instalatiei, rezultand astfel costuri mai mici.

Noile vane de reglare cu 6 cai de la Siemens au integrata functia de compensare a presiunii, care este activa cand vana este in pozitie “inchis” (ex: cand nu este necesara nici incalzirea, nici racirea spatiului). Aceasta previne supra sau subpresiunea care poate, de altfel, dauna tavanului incalzit/racit. In plus, vanele sunt ermetice conform EN12666-1, Clasa A. 

Valorile de debit fin gradate (kvs) ale noilor vane de reglare cu 6 cai permit o mare flexibilitate in proiectare, deoarece exista o vana adecvata chiar si pentru camere mari si cerinte ridicate pentru incalzire / racire. Valorile kvs ajustate cu precizie la cererea de debit ofera eficienta energetica excelenta. Diferite racorduri cu filet permit vanelor de reglare sa fie atasate la tevi de diferite dimensiuni fara a fi necesare suplimentar extensii de tevi sau reductoare. Vanele sunt disponibile cu racorduri cu filet interior sau exterior; fitinguri cu filet de la alti producatori pot fi de asemenea utilizate. 

Servomotoarele OpenAir de la Siemens au un kit de montare preinstalat pentru vanele de reglare cu 6 cai, care permit instalare fara instrumente. Cablurile de conectare codate cu diverse numere si culori ale servomotoarelor precum si diagramele de conexiune si matricile de coduri printate pe servomotoare (pentru acces direct la instructiunile de instalare si fisele de date) asigura instalarea usoara si conectarea prin cablu fara eroare.

Siemens.ro/bt
Buildingtechnologies.ro@siemens.com
 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare