Siemens extinde familia servomotoarelor de clapeta

servomotoare cu clapeta


• Noi servomotoare cu arc de revenire - cuplu de 4 Nm 
• Noi servomotoare de clapeta - cuplu de 2 Nm 
• Instalare usoara si flexibilitate deosebita

Divizia Siemens Building Technologies isi extinde gama de servomotoare de clapeta OpenAir pentru aplicatii de incalzire, ventilatie si climatizare cu modele cu revenire cu cuplu de 4 Nm. In acelasi timp, se adauga noi caracteristici servomotoarelor conventionale de clapeta cu cuplu de 2 Nm. 

Cu noile servomotoare de clapeta cu arc de 4 Nm, Building Technologies poate scala mai mult motorizarea amortizorului de aer, evitand astfel supramotorizarea inutila si costisitoare. Servomotoarele cu arc de revenire sunt utilizate in primul rand atunci cand forta arcului este necesara pentru a deplasa amortizoarele de aer dezactivate (de ex. intreruperea alimentarii) intr-o pozitie definita in conditii de siguranta. 

Noile servomotoare de clapeta conventionale cu cuplu de 2 Nm sunt acum disponibile atat pentru AC 230 V, cat si pentru AC / DC 24 V. Aceasta inseamna o mai mare flexibilitate si un efort mai mic in timpul instalarii, deoarece nu trebuie instalata nicio sursa de alimentare suplimentara, indiferent de specificatiile controlerului. Alte variante cu semnale de comanda DC 0 / 2-10 V pentru servomotoare modulate continuu si pentru servomotoare fara modulatie cu pozitii 2/3 deschid noi optiuni de comanda pentru servomotoarele de clapeta. 

Servomotoarele de 2 Nm sunt adecvate nu numai pentru aplicatii de ventilatie, ci si pentru aplicatii de apa, cum ar fi plafoanele incalzite si racite. Acolo, ele contribuie la o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, utilizand modelul nou de vana de control cu 6 cai DN10 de la Siemens. 

Toate noile servomotoare de clapeta sunt echipate cu un comutator stanga-dreapta care permite schimbarea directiei de rotatie fara efort suplimentar de cablare. Cu o clasa de protectie IP54, noile modele sunt foarte rezistente la praf si apa si, prin urmare, ofera o fiabilitate sporita in timpul functionarii. 

Servomotoarele de clapeta moderne din familia OpenAir sunt rapide si usor de instalat gratie noului adaptor cu un singur surub. Alte caracteristici de calitate includ robustetea extrema si durata de viata a produsului de aproximativ 100.000 de cicluri totale si 5.000.000 partiale. 

La fel ca toate produsele din familia OpenAir, noile servomotoare de clapeta au un cod de matrice de date tiparit, care permite acces instant online la informatii despre produs (fise de date, instructiuni de instalare etc.). 

Accesati HVAC Integrated Tool (HIT) pentru mai multe informații despre produs!
 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare