Aerteknika

Simplu, accesibil si precis - analizorul de gaze de ardere testo 310

Testo 310
vizualizari

Tehnologia de măsurare a gazelor de ardere de la Testo - o poveste de success de peste șase decenii

Legislația din ce în ce mai strictă prevede reducerea consumului de energie și a emisiilor, dar și utilizarea energiilor regenerabile în cadrul sistemelor de încălzire ale clădirilor.

Respectăm îndeaproape aceste premise, recunoaștem tendințele și suntem capabili să oferim în permanență soluții inovatoare. Numai un sistem de încălzire reglat optim poate transforma în mod eficient combustibilul folosit în căldură, eliberând astfel cât mai puține substanțe poluante în mediul înconjurător. Pentru ca acest lucru să fie garantat, sistemul trebuie să fie testat și reglat periodic. Tehnologia de măsurare de primă clasă reprezintă contribuția noastră la îndeplinirea
acestor aspecte.

Analizorul de gaze de ardere testo 310 include toți parametrii necesari pentru punerea în funcțiune și service-ul la sistemele de încălzire rezidențiale. Cu cele patru meniuri de măsurare pentru gaze de ardere, tiraj, CO ambiental și presiune diferențială, setul testo 310 este ideal pentru toate măsurările de bază la sistemele de încălzire. Acesta conține analizorul echipat cu senzori electrochimici și sonda de prelevare probe, furtun pentru măsurarea presiunii diferențiale, filtre pentru particule, alimentator, geantă de transport și imprimantă. Aceasta imprimantă a fost creată special pentru utilizarea cu analizorul testo 310 și permite emiterea rapoartelor chiar la locul măsurării.

Beneficiile utilizării analizorului testo 310
• Măsurarea directă a concentrațiilor de O2 și CO din gazele de ardere
• Calcularea parametrilor suplimentari ce caracterizează sistemul de ardere cum ar fi concentrația de CO2, randamentul și pierderile de gaze de ardere.
• Restabilirea automată a punctului de zero pentru senzorii de gaze în doar 30 de secunde după pornire.
• Măsurarea tirajului și temperaturii gazelor de ardere în coșurile de fum.
• Măsurarea concentrațiilor de monoxid de carbon prezente în aerul ambiental în urma unor scurgeri accidentale sau evacuări necorespunzătoare ale gazelor de ardere.
• Măsurarea presiunii diferențiale pentru verificarea alimentării cu gaz a arzătoarelor.
• Combustibili uzuali ce sunt predefiniți în meniul instrumentului.
• Afișaj pe două linii și o structură clară a meniului ce asigură citirea rapidă a valorilor.
• Recipient integrat pentru colectarea condensului format în urma măsurării.
• Magneți încorporați pentru fixarea pe centrala termică în timpul utilizării.

Analizorul de gaze de ardere testo 310 combină operarea ușoară cu un nivel ridicat de acuratețe în măsurare, oferind toate avantajele analizei gazelor de ardere la un preț excelent.

În cadrul campaniei de toamnă 2017, Testo oferă colaboratorilor săi oportunitatea de a beneficia de setul testo 310 cu imprimantă, împreună cu testerul de tensiune testo 745 și manometrul diferențial testo 510i, la un raport excelent preț/calitate.

           Click aici pentru mai multe detalii

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare