Solutiile Schneider Electric au fost desemnate «Produsul anului in alimentarea cu energie a centrelor de date»

69 vizualizari
Schneider Electric
Distribuie pe

Solutiile Schneider Electric pentru centre de date prefabricate si micro centre de date au fost desemnate «Produsul anului in alimentarea cu energie a centrelor de date» de catre DCS

Portofoliul de solutii inovatoare pentru centre de date al Schneider Electric a fost recunoscut drept un lider al industriei la Gala Premiilor DCS 2016. 

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a castigat categoria „Produsul anului in alimentarea cu energie a centrelor de date” in cadrul Galei Premiilor DCS 2016. Portofoliul de solutii dedicate centrelor de date prefabricate si micro centre de date al companiei, recunoscut drept cel mai bun din industrie, permite o implementare rapida si eficienta din punctul de vedere al costurilor infrastructurii in orice locatie, fara a fi influentata de provocarile legate de distanta, constrangeri de spatiu sau medii izolate.

Premiile DCS sunt organizate anual cu scopul de a recunoaste si recompensa performantele designerilor, producatorilor si furnizorilor care activeaza in domeniul centrelor de date, categoriile competitiei vizand toate ariile principale ale acestei piete din Europa.

„Suntem incantati ca portofoliul nostru de solutii pentru centre de date prefabricate si micro a primit acest premiu prestigios, care reprezinta pentru noi o sustinere semnificativa pentru a ne continua investitiile in inovarea centrelor de date modulare. Multumirile noastre se indreapta catre juriul Premiilor DCS, dar mai ales catre numerosii clienti si profesionisti care ne-au votat”, a declarat Matthew Baynes, Data Centre Business Development Director, Schneider Electric.

Configuratiile prefabricate Schneider Electric includ module de alimentare cu energie electrica, racire si IT pentru a oferi o abordare flexibila a infrastructurii centrelor de date. Componentele sunt testate in fabrica si proiectate inainte de a fi livrate in locatia clientului ca module gata de instalare. Printr-o instalare personalizata a acestora, clientii pot reduce cheltuielile initiale de capital (CapEx) si isi pot actualiza capacitatea centrului de date pe masura ce afacerea lor se dezvolta. 

In contextul unui volum tot mai mare de date provenite de la dispozitivele conectate si al Internetului Lucrurilor (Internet of Things - IoT), solutiile Schneider Electric pentru micro centre de date ajuta companiile sa faca fata provocarilor Big Data, precum si latentei. Acestea permit implementarea unor centre de date localizate la marginea retelelor, cu scopul de a reduce costurile, asigurand in acelasi timp un nivel ridicat al calitatii serviciilor, sigurantei si flexibilitatii pentru aplicatiile clientilor. Solutiile sunt livrate intr-o singura incinta cu software integrat de alimentare cu energie electrica, racire si management pentru a sustine un mediu sigur si autonom pentru operatiile IT.

Solutiile Schneider Electric utilizeaza o arhitectura modulara standardizata pentru a reduce complexitatea si pentru a creste viteza implementarii. Compania a publicat o lista extinsa de modele de referinta, care sunt complet adaptabile la o serie larga de cerinte ale clientilor. Solutiile prefabricate pot fi instalate in interior sau in exterior – independent sau impreuna – pentru a le asigura clientilor o abordare completa si scalabila asupra centrului de date.

Pentru mai multe informatii despre portofoliul de solutii Schneider Electric pentru centre de date prefabricate si micro, puteti accesa www.schneider-electric.com.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video