Syscom 18 aduce in Romania un nou higrometru produs de Michell Instruments

108 vizualizari
higrometru Easidew PRO XP fabricat de compania engleza Michell Instruments
Distribuie pe

Noul higrometru Easidew PRO XP fabricat de compania engleza Michell Instruments este destinat masurarii precise a punctului de roua sau a continutului de umiditate pentru o gama extinsa de aplicatii pentru lichide si gaze. Designul robust contribuie la micsorarea timpului de instalare, transformand acest produs de la Michell intr-un transmitator extrem de eficient in procesele din medii Ex.

Noul higrometru are multe imbunatatiri fata de cele clasice, putand masura valori reduse ale umiditatii (de la -110 pana la +20 ° Cdp) si totodata este certificat pentru realizarea de masuratori in medii explozive. Modelul Easidew PRO XP utilizeaza cea mai noua metoda ceramica de determinare a punctului de roua, asigurand masuratori stabile si fiabile ale umiditatii in multe aplicatii. Optional, unitatea poate fi prevazuta cu un ecran cu LED 4 digit afisand semnalul configurat de iesire al umiditatii.

Aparatul are toate certificarile globale necesare functionarii in atmosfere potential explozive (aprobare pentru functionare in medii explozive - CCSAUS (SUA si Canada), certificari la standarde ATEX, IECEx si GOST, precum si EMC/RFI - 2004/108/EC EN 61326-1:2006).
Designul unitatii respecta cerintele de sanatate si siguranta, asigurand un nivel ridicat de protectie si totodata trasabilitatea produsului. 
In plus, Easidew PRO XP prezinta un sistem secundar de comunicatie RS485 care ofera oportunitatea rearanjarii si rescalarii unei unitati cu aplicabilitate in masurari variate ale umiditatii gazului si lichidelor non-polare.

Higrometrul este recomandat in aplicatii de procesare si transmitere a gazelor naturale, in productia de polimeri, de biogaz metan, agenti de racire cu hidrogen, in productia de GPL si gaz natural lichefiat, in procesarea hidrocarburilor, in productia de gaz natural comprimat.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video