Syscom 18 a adus in Romania doua modele de calibratoare care stabilesc un nou record mondial

61 vizualizari
JOFRA RTC 159 si JOFRA PTC 125
Distribuie pe

Liderul mondial in domeniul calibratoarelor de presiune si temperatura, AMETEK Calibration Instruments, parte a grupului american AMETEK, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, lanseaza pe piata din Romania doua noi modele de calibratoare de temperatura care stabilesc un nou record mondial.
 
JOFRA RTC 159 si JOFRA PTC 125 permit etalonarea la temperaturi extreme.

AMETEK Calibration Instruments a lansat doua noi modele de calibratoare de temperatura cu bloc uscat, destinate aplicatiilor care necesita atat o racire extrema, cat si o incalzire la temperaturi inalte. Modelele, JOFRA PTC-125 Cooler si RTC-159 Ultra Cooler, sunt distribuite in Romania prin compania de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18. 

Prin caracteristicile inovatoare si desing-ul imbunatatit, ambele calibratoare ofera un domeniu foarte larg de masurare, ceea ce le face ideale pentru etalonarea senzorilor utilizati in medicina, farmaceutica, biotehnologie si industria alimentara., explica reprezentantii Syscom 18.

Calibratorul JOFRA PTC-125 este cel mai nou membru al familiei PTC - Professional Temperature Calibrator. Avand un domeniu de masurare de la -90C la +125C, instrumentul ofera o interfata intuitiva usor de utilizat. 

Calibratorul JOFRA RTC-159 completeaza seria JOFRA RTC - Reference Temperature Calibrator si este cel mai performant calibrator de temperatura produs de AMETEK, avand cel mai larg domeniu de masurare de la -100C la +155C. Ambele calibratoare incorporeaza un racitor Stirling de mare eficienta care ofera o viteza mare atat pe racire, cat si pe incalzire. Modelul RTC-159 poate ajunge, de exemplu, la -80C in 65 de minute.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video