Tehnologie Bosch de conectare inteligenta a cladirilor

70 vizualizari
solutii conectate inteligent pentru cladiri comerciale si rezidentiale
Distribuie pe

Pentru mai mult confort, eficienta energetica mai mare si un nivel sporit de siguranta

• Managementul integrat al cladirilor si sistemelor de siguranta asigura o buna derulare a proceselor
• Monitorizarea inteligenta a consumului de energie reduce costurile si emisiile de CO2 
• Solutiile intuitive si inteligente pentru locuinte fac viata mai confortabila si mai sigura 

In cadrul Light + Building 2016, cel mai important targ comercial la nivel mondial in materie de tehnologie pentru iluminat si servicii pentru constructii, organizat in Frankfurt, Bosch a prezentat solutii conectate inteligent pentru cladiri comerciale si rezidentiale. Tehnologia Bosch pentru constructii si energie creste confortul, siguranta si securitatea, economiseste energie si reduce costurile de utilizare. In acest scop, furnizorul de tehnologie si servicii pune accentul pe conectivitatea prin internetul lucrurilor. 

Sistemele integrate de gestionare a cladirii si de securitate asigura o buna functionare a proceselor 
Sistemele de securitate pentru cladiri Bosch conectate inteligent asigura discret buna functionare a proceselor - si reduc la minim costurile de functionare si de personal. Bosch isi prezinta software-ul de gestionare a cladirii, cunoscut sub acronimul BIS (Building Integration System), care combina toate sistemele de securitate ale unei cladiri pe o singura platforma: supraveghere video, sisteme de avertizare la incendiu si de evacuare, tehnologie pentru alarme antiefractie si controlul accesului. Tehnologia pentru constructii folosita pentru a deschide si inchide bariere, porti si usi, de exemplu, poate fi comandata si prin BIS. In plus, Bosch introduce optiunea de a conecta sistemul de alarma antiefractie MAP 5000 (Modular Alarm Platform) cu sistemul de control al accesului MATRIX. Sistemul asigura securitate si eficienta sporite in materie de gestionare a securitatii. Bosch prezinta si noul sistem combinat de adresare publica si alarma vocala pentru evacuare cunoscut sub numele PAVIRO. PAVIRO ajuta la evacuarea rapida a unei cladiri, reducand astfel riscul aparitiei panicii generale. Sistemul pentru servicii de la distanta EffiLink oferit de companie asigura mentenanta rapida, rentabila, diagnosticare si parametrizare de la distanta, actualizari software, depanare si asistenta tehnicienilor service. servicii de la distanta EffiLink oferit de companie asigura mentenanta rapida, rentabila,

 

Monitorizarea inteligenta a consumului de energie reduce costurile si diminueaza nivelul emisiilor de CO2
Sistemele Bosch de incalzire, racire si ventilatie conectate inteligent ofera un climat ideal in interior in mod simplu si automat – permitand reducerea cu pana la 30% a consumului de energie, a costurilor si a nivelului emisiilor de CO2. Cu Platforma sa Energetica, Bosch prezinta un instrument de monitorizare si analiza pentru o eficienta energetica sporita a cladirilor comerciale. Companiile si proprietarii au la dispozitie o perspectiva detaliata asupra consumatorilor de energie si costurilor in timp real. Algoritmii inteligenti detecteaza abaterile de la valorile de referinta, trimit mesaje de atentionare in cazul defectiunilor sau daca sunt depasite marjele de toleranta, ofera sugestii specifice pentru solutii si implementeaza partial aceste solutii in mod automat. Astfel se pun bazele pentru abordari viitoare in vederea optimizarii si a furnizarii eficiente a energiei pe termen lung. 

Solutiile intuitive si inteligente pentru locuinte fac viata mai confortabila si mai sigura 
Solutiile Bosch pentru locuinte inteligente fac viata mai confortabila si mai sigura si scutesc utilizatorii de activitatile casnice plictisitoare. Sistemul Bosch Smart Home asigura conectarea dispozitivelor din locuinta la internet, precum si conectarea acestora intre ele – prin intermediul unei platforme unice de sistem. Utilizatorii pot sa instaleze si sa utilizeze in mod intuitiv sistemul, care este modular si extensibil. De asemenea, dispozitivele compatibile fabricate de alti producatori pot fi conectate cu usurinta la sistem. Toate dispozitivele conectate prin Sistemul Bosch Smart Home pot fi controlate si monitorizate de oriunde cu ajutorul unei aplicatii pentru smartphone-uri si tablete. Bosch isi prezinta portofoliul actual, care include centrul de comanda Bosch pentru casele inteligente, termostatele inteligente pentru calorifere, contacte pentru usi/ferestre, o priza inteligenta si solutii de iluminare de la partenerul Philips Hue. Centrul de comanda pentru case inteligente este unitatea centrala de comanda a sistemului Bosch. Acesta conecteaza componentele la internet si intre ele. Cu ajutorul contactelor pentru ferestre, de exemplu, sistemul intrerupe automat incalzirea daca se deschide o fereastra, utilizatorul economisind astfel timp si bani. 

Pentru mai multe informatii online: 
Bosch Security Systems 
Bosch Energy and Building Solutions 
Bosch Smart Home

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video