Aerteknika

Testo: partenerul de incredere pentru mentenanta cladirilor

mentenanta cladirilor
vizualizari

Costurile de operare, confortul utilizatorilor sau consumul de energie sunt doar cateva aspecte de care trebuie sa tina cont persoanele sau societatile care se ocupa cu adminstrarea cladirilor. In plus, acestea trebuie sa sporeasca eficienta sistemelor si proceselor de incalzire sau racire. Dar cum se poate realiza acest lucru?

Atunci cand sistemele frigorifice, cele de aer conditionat, de ventilatie si de incalzire ce intra in componenta unei cladiri sunt ajustate in mod optim si monitorizate periodic, ele pot fi exploatate la potential maxim. De asemenea, mentenanta preventiva pentru instalatiile electrice si panourile de siguranta reduce la minim caderile de tensiune si asigura buna functionare a sistemelor electrice. Cresterea eficientei in functionare inseamna economisirea timpului si a costurilor. Acesta
este motivul pentru care profesionistii utilizeaza instrumente fiabile cu tehnologii moderne.

Asigurati calitatea aerului din incaperi si confortul ambiental

 

Instrumentele pentru masurarea temperaturii, umiditatii relative, iluminarii si nivelului de zgomot produse de Testo asigura o atmosfera de lucru placuta. Cu instrumentul multifunctional testo 480 evaluati confortul ambiental in mod obiectiv si determinati valorile indicilor PMV/PPD. Inregistratoarele de date furnizeaza informatii cu privire la cauzele aparitiei mucegaiului, cum ar fi ventilatia necorespunzatoare.

 

Reglati eficient sistemele de ventilatie

Doar atunci cand sistemele de admisie si refulare a aerului sunt reglate corespunzator instalatiile pot functiona la capacitate maxima. La Testo, nu veti gasi doar instrumente si sonde pentru masurarea in tubulaturi de ventilatie, dar si balometre si palnii pentru masurarea cu precizie a debitelor de aer la grilele de ventilatie. Instrumentul multifunctional testo 480 va ghideaza la masurarea in retea a sistemelor VAC, conform standardelor din domeniu.

Verificati rapid si sigur sistemele de incalzire


 
Analizoarele de gaze de ardere sunt indispensabile pentru punerea in functiune si verificarea tehnica periodica a sistemelor de incalzire. Cu instrumentele pentru masurarea temperaturii agentului termic pe tur si retur si a presiunii diferentiale, puteti garanta buna functionare a sistemului de incalzire si puteti scadea consumul resurselor de energie necesara pentru exploatarea instalatiei. Detectoarele pentru scurgeri de gaz natural identifica chiar si cele mai mici scapari si astfel puteti preveni eventualele incidente cu minim de efort.

Testati instalatiile electrice


Cu ajutorul clestelui ampermetic testo 770, multimetrului digital testo 760 si a altor instrumente pentru masurarea parametrilor electrici de la Testo, puteti testa conexiunile electrice cu usurinta si in conditii de siguranta. Camerele de termoviziune testo 871 si testo 872 va permit vizualizarea supraincalzirilor fara a intra in contact direct cu obiectul masurat si astfel sunt evitate perioadele de nefunctionare sau accidentele nedorite.

Reglati corespunzator sistemele de refrigerare


Un sistem de refrigerare si climatizare implica un cost al consumului de electricitate de cinci pana la de zece ori mai mare decat investitia. Acest lucru inseamna ca sistemele de climatizare reglate si monitorizate in mod corespunzator pot duce la economii de bani si resurse. Cu manifoldurile digitale conectate la aplicatia pentru mobil testo Refrigeration App, activitatile la sistemele de refrigerare sunt mai usoare decat niciodata. Iar pentru testarea rapida, fara furtunuri, sunt disponibile sondele inteligente pentru presiune. Cu aceasta aplicatie puteti crea si trimite rapoarte personalizate printr-o simpla atingere.

La Testo, nu veti gasi doar tehnologie precisa de masurare pentru a asigura functionarea eficienta a instalatiilor din cladiri. Serviciile complete, ce includ consultanta profesionala la alegerea unei solutii de masurare adecvate, organizarea de seminarii si conferinte pe diverse teme, detinerea unui departament de service competent pentru echipamente precum si serviciile de calibrare sau etalonare oferite fac ca Testo sa fie un partener puternic pentru administratorii de cladiri.

Contactati-ne la numarul de telefon +40 264 202 170 sau la adresa de email info@testo.ro iar specialistii nostri va vor sta la dispozitie pentru suport tehnic sau ofertare.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare