Trenchless Romania Conferinta & Expozitie, 15 Iunie 2017

51 vizualizari
Trenchless Romania Conferinta si Expozitie 2017
Distribuie pe

Avem placerea sa va invitam la cea de-a doua editie a evenimentului international Trenchless Romania Conferinta si Expozitie, cel mai important eveniment din regiune, dedicat sectorului de tehnologii fara sapatura, care va avea loc in data de 15 Iunie la Hotel Caro Club Bucuresti.

Trenchless Romania Conferinta si Expozitie 2017 va prezenta utilaje, produse si servicii de la producatori si furnizori internationali in domeniul tehnologiilor de forare orizontala dirijata. Acestia vor impartasi din experienta si cunostintele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea si renovarea utilitatilor subterane.

Tehnologiile de subtraversare fara sant deschis sunt solutia optima pentru instalarea, realibilitarea sau inlocuirea utilitatilor subterane, mai ales in zonele urbane unde traficul auto si pietonal sunt foarte aglomerate. Metodele de forare fara sant deschis pot fi utilzate si pentru instalarea, reabilitarea si inlocuirea utilitatilor subterane situate in zone sensibile din punct de vedere ecologic si locatii in care accesul este limitat datorita existentei unor structuri de constructie si vegetatie. 

Evenimentul este sustinut de GSTT (German Society for Trenchless Technology) si ROSTT (Romanian Society for Trenchless Technology) si se desfasoara sub initiativa producatorului german Tracto-Technik Gmbh. De asemenea, parteneri ai evenimentului sunt ARA (Asociatia Romana a Apei), ADUC (Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii), ARACO (Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii), PSC (Patronatul Societatilor de Constructii), APMCR (Asociatia Producatorilor de materiale de constructii din Romania) si Petroleum Club Romania.

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteti accesa www.trenchless-romania.com sau ne puteti contacta:

Persoana de contact:
Maria NAE
Marketing Manager
maria.nae@masinisiutilaje.ro
Tel: +4 0724 550 830

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video