Truse CAPBs DPK 60-6 sens pentru verificarea etanseitatii instalatiilor

CAPBs® DPK 60-6
Verificarea, dar şi documentarea etanşeităţii instalaţiilor în pardoseală înainte de a deveni lucrări ascunse se poate face acum rapid, precis şi fără dubii cu seturile CAPBs® DPK 60-6 sens de la AFRISO.

Instalaţiile (în special cele în pardoseală dar şi cele cu radiatoare / ventiloconvectoare, cele cu încălzire / răcire prin pereţi sau tavane) trebuiesc verificate impecabil înainte de a se turna şape, monta rigips etc. iar faptul că au corespuns se poate demonstra cu buletinul de măsurare emis de seturile AFRISO (inclusiv diagrama pierderilor) respectiv posibilitatea de printare / salvare pdf a documentului.

Setul CAPBs® DPK 60-6 sens permite racordarea rapidă la instalaţie, ajustarea presiunii, estimarea volumului total al instalaţiei şi în final determinarea pierderii de presiune într-un interval definit de timp. Totul cu cel mai precis senzor de presiune disponibil la ora actuală, cu compensarea variaţiilor de temperatură şi presiune atmosferică, certificat TÜV si DVGW.

Rezultatele sunt memorate sub formă de raport în aplicaţia de smartphone/ tabletă sau în analizorul de gaze / manometrul digital AFRISO.

Periodic, se pot efectua operaţiuni de etalonare a aparatului de măsură, buna funcţionare a sistemului fiind demonstrată prin Certificate de Etalonare emise de laboratoarele grupului AFRISO-EURO-INDEX.

AFRISO-EURO-INDEX SRL
www.afriso.ro
www.analizoaredegaze.ro
info@afriso.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare