Aerteknika

Truse CAPBs DPK 60-6 sens pentru verificarea etanseitatii instalatiilor

CAPBs® DPK 60-6
vizualizari
Verificarea, dar şi documentarea etanşeităţii instalaţiilor în pardoseală înainte de a deveni lucrări ascunse se poate face acum rapid, precis şi fără dubii cu seturile CAPBs® DPK 60-6 sens de la AFRISO.

Instalaţiile (în special cele în pardoseală dar şi cele cu radiatoare / ventiloconvectoare, cele cu încălzire / răcire prin pereţi sau tavane) trebuiesc verificate impecabil înainte de a se turna şape, monta rigips etc. iar faptul că au corespuns se poate demonstra cu buletinul de măsurare emis de seturile AFRISO (inclusiv diagrama pierderilor) respectiv posibilitatea de printare / salvare pdf a documentului.

Setul CAPBs® DPK 60-6 sens permite racordarea rapidă la instalaţie, ajustarea presiunii, estimarea volumului total al instalaţiei şi în final determinarea pierderii de presiune într-un interval definit de timp. Totul cu cel mai precis senzor de presiune disponibil la ora actuală, cu compensarea variaţiilor de temperatură şi presiune atmosferică, certificat TÜV si DVGW.

Rezultatele sunt memorate sub formă de raport în aplicaţia de smartphone/ tabletă sau în analizorul de gaze / manometrul digital AFRISO.

Periodic, se pot efectua operaţiuni de etalonare a aparatului de măsură, buna funcţionare a sistemului fiind demonstrată prin Certificate de Etalonare emise de laboratoarele grupului AFRISO-EURO-INDEX.

AFRISO-EURO-INDEX SRL
www.afriso.ro
www.analizoaredegaze.ro
info@afriso.ro

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare