Victaulic va prezinta cuplajul rigid FireLockEZ Style 009H

138 vizualizari
FireLockEZ® Style 009H
Distribuie pe

Victaulic, unul din producatorii principal pe plan mondial al sistemelor de imbinare mecanica a tevilor si de sisteme impotriva incendiilor, va prezinta cuplajul rigid FireLockEZ® Style 009H. Designul imbunatatit permite instalarea mai rapida si mai consistenta cu sau fara ajutorul unor masini de strans electrice, simplifica modul de utilizare si de estimare si este creat pentru a evita o munca dubla.

„Ne face o deosebita placere sa extindem linia de produse „gata de instalare” Victaulic prin introducerea cuplajului rigid Style 009H ,” spunea Charles Wilk, manager de produs – cuplaje si fitinguri al companiei Victaulic. „Victaulic a ascultat cererile antreprenorilor care cautau o solutie mai rapida si mai simpla de cuplaje, o solutie care sa ofere mai multa siguranta la instalare, chiar si in cazul folosirii unor chei de strans manuale si care sa ofere performante durabile. Cuplajul rigid FireLockEZ nu contine piese libere care pot cadea sau provoca rani, poate fi expediat pe santier „gata de instalare” si ofera cel mai rapid timp de montare”.

Noul cuplaj utilizeaza aceeasi canelura omologata ca si alte cuplaje Victaulic, iar datorita designului imbunatatit este usor de instalat folosind o cheie de strans manuala. Acest lucru reduce nevoia utilizarii masinilir de strans cu impact, care reprezinta o mare problema din punctul de vedere al costurilor si al eficientei pe santier. Totusi, daca preferati sa utilizati o masina de strans electrica, consumul bateriei va fi mult mai mic datorita efortului redus de instalare necesar la montarea modelului Style 009H in comparatie cu alte cuplaje rigide folosite la sistemele de antiincendiu. Imbinarea in unghi metal pe metal a celor doua semicuplaje confirma vizual instalalarea corecta.


Modelul Style 009H face parte din linia de produse „gata de instalare” Victaulic si are urmatoarele avantaje: 
• Instalare in trei pasi simpli: se impinge, se imbina si se strange
• Suruburile cuplajul nu trebuie sa fie demontate inainte de asamblare, fapt care economiseste timp si mareste productivitatea.
• Nu are componente libere care pot sa cada sau sa se piarda, reducand astfel numarul de ore de munca si crescand eficienta si siguranta.
• Timpi de instalare nu mai variaza asa de mult de la un instalator la altul, putand estima precis manopera.
• Reduce efortul de instalare in cazul montarii la inaltime (deasupra capului), eliminand necesitatea unui ajutor suplimentar in timpul instalarii.

Cuplajul rigid Style 009H este disponibil in dimensiunile DN32 - DN100/42,4 - 114,3 mm si are agremetari de la FM si VdS si este listat in cULus pentru sisteme de antiincendiu pana la 2517 kpa/365 psi. 


Despre Victaulic 
Fondata in 1925, Victaulic este liderul pe plan mondial al sistemelor de imbinare mecanica a tevilor. Avand sediul central in Easton, Pa., Victaulic are unitati de productie si de distributie in intreaga lume si un numar de peste 3.500 de angajati. Compania dezvolta produse pentru o gama completa de aplicatii ale sistemelor de tevi in domeniul industrial, comercial si public. 

Pentru detalii, vizitati www.victaulic.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video