Vizita STIHL la sediul Metatools

171 vizualizari
STIHL
Distribuie pe

Domnul Norbert Pick, membru al consiliului executiv STIHL AG si responsabil Vanzari si Marketing la nivel global, a vizitat sediul companiei METATOOLS din Ploiesti, cu ocazia actualizarii conceptului de prezentare la punctul de vanzare STIHL.
Incepand de luna aceasta, clientii vor descoperi in showroom-ul METATOOLS un nou concept de prezentare la punctul de vanzare STIHL, conform tendintelor la nivel european, ca urmare a unui proiect de investitii concretizat in dotari cu sisteme de prezentare a produselor, mobilier pentru atelierul de service, semnalizare exterioara si interioara. Clientii care trec pragul magazinului vor gasi intreaga gama de motounelte STIHL si VIKING pentru casa, parcuri si gradini, de la motofierastraie pana la iMow, robotul ultra-inteligent pentru tuns iarba.

Actualizarea aspectului vizual vine o data cu extinderea showroom-ului METATOOLS, la un spatiu de 550 mp. Spatiul generos din interiorul showroom-ului, impreuna cu etajul dedicat echipamentelor pentru protectia muncii, permite clientilor sa descopere gama vasta de produse comercializate de companie. Magazinul ofera solutia completa pentru achizitia de scule electrice si accesorii, utilaje pentru constructii, grupuri electrogene, articole pentru casa si gradina, echipamente pentru protectia muncii, feronerie sau echipamente pentru service-urile auto. Extinderea showroom-ului are loc dupa ce, in luna martie, a avut loc relocarea diviziei de service/service mobil intr-un spatiu generos dedicat activitatilor complexe de intretinere, revizii si reparatii desfasurate de departamentul de service METATOOLS.

Pana in acest moment, inceputul anului 2015 a insemnat pentru compania METATOOLS demararea unui proiect investitional de anvergura, concretizat prin extinderea showroom-ului dar si prin relocarea diviziei de service/service mobil intr-un nou spatiu.

METATOOLS SRL este o societate cu capital integral romanesc, care activeaza de 17 ani pe piata furnizorilor de scule electrice, accesorii scule electrice, echipamente si utilaje tehnologice, pendinte domeniului industrial si al constructiilor. Compania ofera clientilor servicii complete de vanzare, consultanta, service in garantie si postgarantie, service mobil si inchirieri de scule electrice, utilaje si grupuri electrogene.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video