Bosch devine o marca de referinta in tehnologia cazanelor industriale

542 vizualizari
Loos
Distribuie pe

Incepand cu al doilea semestru al acestui an, instalatiile de cazane de mari dimensiuni fabricate pana acum sub brandul Loos, una din marcile Diviziei de Termotehnica Bosch, vor fi comercializate, in intreaga lume, sub numele de Bosch. Prin aceasta schimbare de marca, Divizia de Termotehnica Bosch face un pas important in demersul sau de a se extinde intr-un sector nou de afaceri, cu un portofoliu larg de produse si o marca internationala puternica, de a cuceri noi piete si de a-si consolida pozitia de furnizor mondial de top in domeniul echipamentelor si sistemelor de incalzire. Astfel, dezvoltarea acestei noi arii de activitate va fi favorizata de avantajele oferite de renumele si de reputatia marcii Bosch.

Bosch Thermotechnik: specialistul in sisteme de cazane de mari puteri pentru aplicatii comerciale si industriale
Portofoliul de produse Bosch cuprinde acum sisteme de incalzire pentru cladiri industriale, birouri, complexe rezidentiale; cazane pentru statii de furnizare a energiei termice si electrice si cazane pentru generarea caldurii in procese tehnologice. Firme de renume, precum Coca Cola, BASF, Siemens, Ytong, Heineken, Nestle sau Esso – si nenumarate altele, mai mari sau mai mici, din intreaga lume – care au facut parte dintre clientii Loos, vor beneficia acum de experienta tehnologica Bosch si de capacitatea de inovare a concernului german.

Filozofia Bosch in domeniul cazanelor industriale: inovare si perfectiune. Apropiere de client
Bosch va fabrica in fiecare an circa 1.500 de cazane de abur si de apa fierbinte in uzinele sale din Germania si Austria. Birourile Bosch de consultanta in domeniu, vanzari si scolarizari se gasesc in toate tarile europene, dar si pe alte continente. In Romania, comercializarea cazanelor industriale, asistenta tehnica la punerea in functiune, service-ul si scolarizarile sunt coordonate de departamentul de termotehnica al companiei Robert Bosch SRL.

Cazanele de abur din gama Universal
Bosch proiecteaza si fabrica cazane de abur de joasa presiune; cazane de abur saturat de inalta presiune si cazane de abur supraincalzit de inalta presiune. Avand capacitati intre 175 si 55.000 kg / ora, cazanele de abur Bosch din gama Universal sunt realizate in 4 variante diferite, fiecare fiind prevazuta – in functie de capacitate - cu tub monoflacara sau cu tub biflacara. Astfel, se acopera practic toate cerintele de utilizare a aburului in cele mai diferite procese industriale: de la industria alimentara si de fabricare a berii pana la industria materialelor de constructii, de la curatatorii de haine pana la rafinarii sau industria de prelucrare a lemnului.

Cazane de apa calda si apa fierbinte
Cazanele Bosch pentru producerea de apa fierbinte de joasa presiune, respectiv pentru apa fierbinte de inalta presiune, au puteri intre 750 si 38.000 kW. Aceste cazane asigura, cu un randament ridicat, incalzirea cladirilor eficiente din punct de vedere energetic atat in domeniul rezidential si comercial, cat si in cel industrial. O alta aplicatie importanta a acestor cazane este in cadrul statiilor locale sau districtuale de generare a energiei electrice si termice, pentru acoperirea sarcinilor de baza si a sarcinilor in perioadele de varf. De asemenea, cazanele Bosch de apa fierbinte isi gasesc o larga utilizare la obtinerea caldurii necesare in diferite procese tehnologice.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video