Buderus - Cea mai inovatoare marca a anului 2012

59 vizualizari
Buderus Cea mai inovatoare marca a anului 2012
Distribuie pe

Peste 300 de invitati, printre care si cei mai importanti factori de decizie din domeniul afacerilor si industriei, precum si politicieni si vedete media, s-au reunit anul acesta la Köln, in Germania, pentru ceremonia de decernare a premiilor Plus X, cea mai mare competitie mondiala pentru produse din domeniul tehnologiei, sportului si stilului de viata. Evenimentul este la cea de-a noua editie. In cadrul acestei ceremonii, Buderus, una dintre marcile de prestigiu ale Diviziei de Termotehnica a concernului german Bosch, a obtinut premiul „Cea mai inovatoare marca a anului 2012”, confirmand inca o data calitatea produselor Bosch.

Cu o traditie de aproape 300 de ani, Buderus este una dintre cele mai importante marci din lume in domeniul tehnologiei de incalzire, fiind un furnizor complet de sisteme integrate, complexe, perfect adaptate sa functioneze impreuna: de la cazanele cu tehnologie avansata si automatizari pentru incalzire pana la boilerele pentru apa calda menajera si termostate.

In anul 2004, concernul german Bosch a achizitionat compania Buderus GmbH si a creat astfel un pol puternic in lumea echipamentelor de incalzire. De la preluare si pana in prezent, Buderus a castigat permanent in notorietate si preferinte, a ramas cu acelasi spirit inovator, cautand sa dezvolte mereu noi produse si perfectionand o retea de distributie alcatuita din parteneri fideli si de un inalt profesionalism.

Despre premiile Plus X
Avand un juriu alcatuit din peste 130 de membri din 32 de tari si multiple domenii, 32 de parteneri specializati si o investitie pe piata de peste 25 de milioane de euro, premiile Plus X reprezinta cea mai mare competitie mondiala pentru produse din domeniul tehnologiei, sportului si stilului de viata. Certificarile Plus X sunt acordate produselor considerate a avea cel putin o caracteristica „Plus X”. Sunt premiate tehnologiile noi si inovatoare, designul extraordinar si sistemele de actionare inteligente si usor de utilizat. Criterii precum caracteristicile ergonomice si ecologice remarcabile, impreuna cu utilizarea de materiale de inalta calitate si executia excelenta, reprezinta factori suplimentari ce contribuie la crearea de produse sustenabile cu o durata lunga de viata, fiind de asemenea rasplatite cu un premiu Plus X.

Alte premii primite de Buderus in 2012
Pe parcursul anului 2012, Buderus a mai primit si alte distinctii importante. Astfel, centrala cu condensare pe motorina Buderus Logano plus GB145 din portofoliul grupului Bosch a fost rasplatita cu premiul „Heat Innovation Award” la Berlin, de catre o revista germana de specialitate.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video