Cancelarul german, Angela Merkel, a deschis Centrul de Inovare Viessmann

54 vizualizari
Viessmann
Distribuie pe

Cancelarul german Angela Merkel și Tarek Al-Wazir, Ministrul Economiei, Energiei, Transportului și Dezvoltării Regionale din statul Hessen, au deschis in aprilie 2017 Centrul de Inovare Viessmann ("Technikum"), noul centru tehnologic de cercetare și dezvoltare al Grupului Viessmann. Investiția în valoare de 50 de milioane de euro realizată de Viessmann, unul dintre cei mai importanți producători internaționali de sisteme de încălzire, industriale și de refrigerare, reprezintă o piatră de hotar în ceea ce privește dezvoltarea interdisciplinară și inovațiile.

„În viitor, Centrul de Inovare Viessmann va fi terenul nostru de dezvoltare pentru inovațiile legate de tranziția energetică și în domeniul digitalizării. Este locul în care desfășurăm activitățile de dezvoltare în întregul proces de inginerie a produselor, de la etapa inițială a ideii până la startul producției”, spune prof. dr. Martin Viessmann.

Centrul de Inovare Viessmann este un centru interdisciplinar de cercetare și dezvoltare, care va avea 160 angajați. Ei vor dezvolta prototipuri și le vor transforma în produse comercializabile. De asemenea, vor efectua teste de admitere și de lungă durată. Investiția în centrul de inovare este cea mai mare de acest fel în istoria de o sută de ani a acestei întreprinderi familiale.

În cadrul ceremoniei de inaugurare la sediul companiei Viessmann, cancelarul a subliniat puterea inovatoare a producătorului de sisteme de încălzire, industriale și de refrigerare. Referindu-se la centrul de inovare, cancelarul a afirmat: „Astăzi, demonstrați importanța deosebită a cercetării și dezvoltării în compania dumneavoastră. Ceea ce a început într-un atelier mic, este acum un grup global de companii. Dezvoltarea în acești 100 de ani este ceva de admirat.”

Având în vedere creșterea digitală a economiei și a industriei 4.0, cancelarul Merkel a spus: „Ceea ce este cu adevărat interesant este că se poate construi o relație complet nouă cu clienții. Consumatorii doresc produse individuale, doresc să știe cum să folosească cel mai bine un produs.” Angela Merkel este încrezătoare că Viessmann va oferi aceste produse.

Ministrul Economiei, Hessian Tarek Al-Wazir, a subliniat rolul Viessmann ca o companie extrem de inovatoare și un partener activ în tranziția energetică. „În ceea ce privește eficiența energetică în sectorul încălzirii, produsele Viessmann ne arată calea. În plus, compania este dedicată eficienței energetice în procesul de producție și este implicată activ ca partener de cooperare al mai multor universități. Viessmann reprezintă un factor economic important pentru statul Hesse. Cu noul centru de inovare, această locație este din nou consolidată.”

„O preocupare majoră atunci când proiectăm Centrul de Inovare Viessmann a fost să includem toate departamentele care ar putea contribui la procesul de dezvoltare a produselor de succes și inovatoare. Printre altele, acestea includ cercetarea și dezvoltarea, managementul produselor, managementul calității, ingineria producției și producția de serie ”, a explicat dr. Klaus-Peter Kegel, CEO al Diviziei de Sisteme de Încălzire Viessmann.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video