Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2000 W-eficienta si durabila

829 vizualizari
Distribuie pe

Bosch a inovat si a perfectionat in permanenta tehnologia de incalzire cu condensare, astfel incat din ce in ce mai multi utilizatori sa poata beneficia de avantajele oferite de aceasta. Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W de inalta calitate si fiabilitate este rezultatul acestor eforturi si reprezinta solutia perfecta pentru cei care isi doresc sa foloseasca - pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde in regim instantaneu - un aparat fiabil, de eficienta ridicata, dar cu un pret rezonabil. Centrala asigura eficienta energetica ridicata, consumul redus de gaz metan, durata mare de exploatare, silentiozitatea, volumul compact, dispozitivele de siguranta suplimentare, intretinerea usoara si exploatarea simpla. Mai mult, pana pe 29 noiembrie 2012, Bosch ofera si o perioada de garantie dubla: de la 2 la 4 ani garantie.

Randament ridicat datorita schimbatoarelor de caldura eficiente
Bosch Condens 2000 W, cu o putere nominala de 24 kW, atinge o eficienta de 103% (randament raportat la puterea calorifica superioara a gazului) datorita optimizarii procesului intern de transfer termic. Centrala beneficiaza de un schimbator de caldura principal, bitermic, din inox, precum si de un schimbator de caldura suplimentar (recuperator condensat), din Al-Si, atat pentru circuitul de incalzire, cat si pentru cel de apa calda menajera. Astfel, clasa de eficienta la incalzire este de patru stele, iar clasa de confort de apa calda este de doua stele, conform EN 13203, ceea ce inseamna ca centrala poate asigura un debit constant de apa calda la temperatura solicitata de utilizator. La obtinerea unui consum redus de gaz contribuie si ventilatorul cu turatie variabila si vana de gaz modulanta.

Instalare usoara, intretinere simpla, service rapid
Centrala poate fi montata cu usurinta datorita constructiei ferme a conexiunilor hidraulice verticale. Activitatea de mentenanta este simplificata gratie accesului rapid al specialistului de service la afisajul LCD, la codurile de eroare care permit diagnosticarea simpla, la nivelele / functiile de service, precum si la toate componentele centralei prin partea frontala a aparatului. Centrala are dimensiuni compacte, poate fi instalata chiar si in spatii inguste. Afisajul LCD comunica utilzatorului toate informatiile necesare exploatarii in bune conditii a aparatului.

Modulare totala a flacarii, aprindere electronica
Aparatul realizeaza reglarea capacitatii de incalzire pe o plaja continua, fara trepte, in functie de cererea momentana de caldura si apa calda. Astfel, aparatul produce exact atata caldura cat este nevoie, ceea ce conduce la o economie de gaz metan si la prelungirea duratei de viata a centralei. Un sistem inteligent de gestionare a aprinderii (automat de aprindere) determina functionarea normala a aparatului chiar si atunci cand se inregistreaza fluctuatii ale presiunii gazului.

Numeroase elemente de siguranta
Centrala este dotata cu numeroase dispozitive cu rol de protectie in functionare, astfel incat utilizatorii sa poata exploata centrala in deplina siguranta si in conditii de maxima economie. Panoul de comanda Cotronic III (cu detectare lipsa flacara si valve cu solenoid), senzorul de incalzire pe tur, termostatul de siguranta pe tur, senzorul de gaze arse, senzorul nivel condensat in recuperator, vana de gaz, vasul de expansiune, electrodul de ionizare, senzorul ventilator pentru reglarea turatiei, termostatul de siguranta gaze arse, sifonul condens, supapa de siguranta incalzire sau senzorul electronic de protectie la inghet – acestea sunt principalele elemente de siguranta care contribuie la buna functionare a centralei. In plus, aparatul dispune de functia de blocare „Child lock”, pentru a impiedica folosirea neautorizata a centralei de catre copiii nesupravegheati. Aceasta functie de siguranta poate fi activata prin simpla apasare, timp de 5 secunde, a doua taste, ceea ce determina “blocarea” panoului de comanda. Cat timp functia de blocare este activata, nu se pot face modificari - accidentale, nedorite - ale reglajelor existente la panoul de comanda.

Compatibilitate cu sistemele de panouri solare termice
Bosch Condens 2000 W poate fi integrata – prin intermediul unui kit solar - intr-o instalatie de panouri solare. Astfel, se pot obtine economii suplimentare de combustibil gazos prin folosirea energiei solare pentru incalzirea apei de uz casnic.

Beneficii clare pentru utilizatori:
- randamentul ridicat: eficienta energetica este de 103%
- pretul foarte avantajos pentru o centrala cu condensare
- dimensiunile sunt compacte si necesita un spatiu redus pentru montare
- consumul redus de gaz metan (economie de bani)
- reducerea la minim a emisiilor poluante
- numeroasele dispozitive de siguranta
- instalarea, reglarea si mentenanta rapide si simplu de efectuat
- fiabilitatea si durabilitatea excelente
- designul elegant

Pentru mai multe informatii, accesati paginile de internet www.bosch.com.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video