Controlul individual al temperaturii - rapid, usor si eficient = Thermozyklus

97 vizualizari
Thermozyklus
Distribuie pe

Fiecare cladire, fiecare camera, fiecare incalzitor are un comportament termic diferit. Pentru un reglaj eficient al temperaturii este nevoie de o abordare diferita a problemei. Spre deosebire fata de reglajul termic clasic al diferitelor zone ale cladirilor, care sunt prea lente si nu raspund suficient de rapid la conditiile schimbatoare ale zonelor, Thermozyklus calculeaza, datorita algoritmului de calcul brevetat, in avans, momentul in care trebuie oprit/pornit actuatorul/echipamentul de incalzire. Astfel , sistemul thermozyklus mentine temperatura camerei continuu intr-un domeniu de temperatura de + / - 0,15° C, precizie care elimina variaţiile de temperatura neplacute, ineficiente si costisitoare.

 

Controlul individual ciclic al temperaturii camerei este inteligent si capabil sa invete: cantitatea de energie furnizata, inerţia sistemului, usi, ferestre, vor fi toate recunoscute de sistem in mod independent si luate in considerare in procesul de control al temperaturii. Astfel se vor economisi cantitati semnificative de energie usor si eficient de pana la 30%.

Nu in ultimul rand, sistemul Thermozyklus rezolva binecunoscutele probleme hidraulice de echilibrare in sistemele de incalzire cu apa calda si sistemele de racire pe baza de apa. Specialistii estimeaza ca prin dezechilibrul hidraulic in sistemele de conducte pierderea de eficienta este intre 10 si 20% din cantitatea totala de energie. Prin procedeul de reglare si control Thermozyklus brevetat s-a stabilit metoda de control electronica, in mod automat al cursei unui actuator sau servomotor al unei supape termostatice, care garanteaza astfel un randament optim al fiecarui sistem de incalzire.


SC RATIO TERM SRL
440187, Satu Mare, Romania
Str. Careiului nr.164
Tel/Fax: +40 (0)261 770 224
e-mail: office@ratioterm.ro
web: www.ratioterm.ro
www.ratiotherm.ro

Thermozyklus GmbH & Co. KG
Grubmühlerfeldstr. 54
D-82131 Gauting
Tel. +49 - 89 - 89 55 623-0
Fax +49 - 89 - 89 55 623-29
info@thermozyklus.com

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video