Danfoss lanseaza un nou concept de imagine pentru consolidarea pozitiei pe piata

188 vizualizari
Danfoss
Distribuie pe


Danfoss, lider la nivel global in furnizarea tehnologiei pentru refrigerare, aer conditionat, incalzire, controlul motoarelor si actionarea utilajelor, a lansat pe 15 Septembrie un nou profil sub denumirea: "Engineering Tomorrow".

 In prezent, compania daneza se bucura de o pozitie puternica la nivel global, construita pe baza produse-lor inovatoare Danfoss, care aduc o contributie importanta la dezvoltarea sustenabila a comunitatilor viitorului, in domenii cheie: infrastructura, alimentatie, eficienta energetica si solutii pentru protejarea mediului inconjurator. Prin "Engineering Tomorrow", Danfoss urmareste evidentierea pozitiei sale pe piata, precum si a contributiei pe care o aduce in dezvoltare.

"Engineering Tomorrow” face legatura intre experienta de succes a companiei noastre si viitor. Pentru noi, munca de inginer este chiar in inima Danfoss. Pornind de la aceasta, suntem pregatiti sa modelam viitorul prin solutii inovatoare. Lumea ne ofera oportunitati semnificative de dezvoltare, iar Danfoss este pregatita sa le fructifice. Am obtinut rezultate bune si avem exemple pozitive si convingatoare pe care dorim sa vi le prezentam. De aceea, investim acum in transmiterea acestui mesaj” declara Laura Iosif, General Manager/GS Subregional Director Black Sea / EMA East.

Noua pozitionare a brandului global a fost dezvoltata printr-un proces de consultare cu clientii din intreaga lume, cu privire la perceptia si asteptarile lor fata de Danfoss, atat in prezent, cat si in viitor. Pornind de la aceste informatii, a fost creat conceptul "Engineering Tomorrow”, pe care compania il lanseaza acum pe piata.

Noul concept al brandului Danfoss este strans legat de strategia „Core & Clear” a grupului, lansata in 2010, care se concentreaza in prezent asupra accelerarii dezvoltarii profitabile. Lansarea va fi marcata printr-o serie de evenimente pe pietele principale Danfoss, pe site-ul general www.danfoss.com. Pentru a afla mai multe detalii despre aspiratiile Danfoss "Engineering Tomorrow” va invitam sa vizionati prezentarea video regizata de Christoffer Boe, regizor premiat in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Pentru informatii suplimentare:
Danfoss Media Relations
+4031 222 21 01
linda.fischer@danfoss.com
www.danfoss.com
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video