Fondital prezinta radiatorul din aluminiu Solar in 2 game S5 si Super

329 vizualizari
fondital
Distribuie pe


Investitia in cercetare si dezvoltare, cautarea unor solutii inovatoare pentru a raspunde cerintelor in schimbare si mai specifice ale utilizatorilor finali, oferindu-le produse de calitate si, in acelasi timp, respectand mediul natural, urmarirea acestor obiective,acestea sunt iulie convingerile in pe baza carora Grupul FONDITAL a proiectat doua categorii de radiatoare S5 si Super, din care face parte si radiatorul Solar.

Cele doua game lansate pe piata, capabile de a depasi orice performanta in domeniul de incalzire, nascute dintr-un proiect de cercetare infiintat in colaborare cu Universitatea din Milano, au obiectivul de a imbunatati performanta oferita de seriile anterioare de radiatoare pentru a asigura produse cu aceeasi performanta mecanica si randament, care sa permita o reducere a greutatii si, astfel, o inertie termica mai buna. Acest lucru a dat nastere la S5 gama de radiatoare din aluminiu cu cel mai bun raport putere greutate si produs unic, care se poate lauda 4 brevete de inventie, si Super, care prezinta chiar 5 brevete.

Generatia S5 si Super poseda un brevet pe parte ornamentala (intrucat acestea pastreaza acelasi design estetic si aceeasi finisare meticuloasa a tuturor radiatoarelor anterioare FONDITAL) si un brevet pentru structura lamelelor laterale, tehnologie dezvoltata pe baza simularilor si testelor termo-fluido-dinamice in camera climatica.

Un alt brevet sunt deschiderile(fantele) de pe partea posterioara a radiatorului, care permit un schimb de caldura mai mare prin convectie. Ultimul brevet se refera la noul dop de etansare al radiatorului.

Noul dop fabricat din otel acoperit cu aluminiu pentru a evita coroziunea si tratat cu Alleternum(rasina brevet Fondital) nu este sudat spre deosebire de gama anterioara, etanseitatea fiind asigurata de o garnitura o-ring, astfel eliminand acel buzunar din dopurile anterioare unde se depuneau reziduuri din instalatie.
Noul dop nu prezinta suduri,fiind eliminata problema bavurii din zona dopului rezultata din procedeul de sudura astfel eliminand problema coroziunii din partea inferioara a radiatorului.


Mai puternic, mai usor, cu un raport mai bun greutate / putere, radiatorul Solar S5/Super FONDITAL prezinta pe scurt, un randament mai mare, costuri scazute la transport, economie de energie datorita volumului redus de agent termic.

Ca si gamele anterioare S5 si Super au, de asemenea, o rezistenta la presiune de spargere de pana la 60 bar.
La dimensiunea interax/profunzime 600/100, elementul Solar S5 are o putere termica de 172,7 W la ΔT 60K.

Galerie Video:
http://youtu.be/DkU5Mw27eUQ,
http://youtu.be/eKmI67hwflA

Royal N este importator direct Fondital Italia!
Fondital este in prezent lider mondial pe piata radiatoarelor din aluminiu. Elegante si functionale, modelele de radioatoare Fondital se integreaza in orice casa, au un design elegant si inovator pentru a se potrivi cu stilul oricarei camere.
Confortul este 100% garantat!

www.royaln.ro, www.fondital.it/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video