Mini-interviu cu dl. Marius Iordache, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

281 vizualizari
interviu, Marius Iordache, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL
Distribuie pe

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, și vine la pachet cu tot felul de bilanțuri. Am cerut opinia clienților noștri cu privire la anul ce se încheie și planurile pe care și le-au făcut pentru 2019, convinși fiind că proiectele trecute trebuie sărbătorite cum se cuvine iar planurile de viitor trebuie făcute din timp, cu chibzuință.

Dl. Marius Iordache, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL, a avut amabilitatea de a ne răspunde la două întrebări privind activitatea companiei atât pe anul în curs 2018 cât și cu privire la planurile de viitor:

InstalNews.ro: Care au fost provocările anului 2018 pentru compania dv.?

Dl. Marius Iordache: 2018 marchează cel de-al 25-lea an de prezență în piață a brandului TESY. În tot acest timp, TESY s-a remarcat ca o companie orientată spre dezvoltarea unor soluții moderne ce aduc economie de energie și ușurință în utilizare. Noile tehnologii dezvoltate în laboratoarele TESY au dus la fabricarea unor produse de top – convectoare și boilere ce pot fi comandate prin internet, tehnologii moderne de eficientizare a consumului – elemente patentate TESY. Nu ne vom opri aici, noile tendințe ale pieței vor continua să ne țină foarte concentrați spre a ne dezvolta în permanență – începând cu acest an firma a lansat noua gamă de pompe de căldură, marcând astfel intrarea brandului TESY pe acest teren al echipamentelor de încălzire moderne.

Tesy

InstalNews.ro:  Care vă sunt planurile/ cum v-ați pregătit pentru 2019?

Dl. Marius Iordache: În 2019 intenționăm să menținem trendul ascendent al companiei, prin intrarea pe noi piețe, dar și prin continua dezvoltare a piețelor pe care activăm deja – produse le TESY se vând în peste 50 de țări de pe 4 continente, Europa fiind, se înțelege, piața focus pentru noi. Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambițios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.
Printre produsele noi ce se vor lansa în 2019, amintesc noua gamă BelliSlimo, boilere moderne ce vor îngloba toate caracteristicile moderne dezvaltate de TESY. Modelul integrează un control facil prin internet de oriunde, în orice moment, împreună cu furnizarea datelor în timp real și monitorizarea consului de energie.

Ca atare și în 2019 ne propunem să venim cu noutăți care să surprindă în mod plăcut piața ?.

InstalNews.ro: Dl. Marius Iordache, vă mulțumim și vă dorim succese în noul an 2019, să vă atingeți obiectivele urmărite!

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video