Mini-interviu cu Dl. Samuel Prodea, Director General PEFOC.ro

322 vizualizari
Interviu cu Dl. Samuel Prodea, Director General PEFOC.ro
Distribuie pe

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, și vine la pachet cu tot felul de bilanțuri. Am cerut opinia clienților noștri cu privire la anul ce se încheie și planurile pe care și le-au făcut pentru 2019, convinși fiind că proiectele trecute trebuie sărbătorite cum se cuvine iar planurile de viitor trebuie făcute din timp, cu chibzuință.

Dl. Samuel Prodea, Director General PEFOC.ro a avut amabilitatea de a ne răspunde la două întrebări privind activitatea companiei atât pe anul în curs 2018 cât și cu privire la planurile de viitor:

InstalNews.ro: Care au fost provocările anului 2018 pentru compania dv.?

Dl. Samuel Prodea: Pe parcursul timpului, firma a ajuns în topul societăților care produc și comercializează șeminee pe lemne cu design adaptat dorințelor clientului. Pasiunea pentru construcția de șeminee s-a transformat într-o afacere de familie, care s-a extins de la construcția de șeminee în Sibiu la scară națională.

Încă din anul 2000, structura firmei și produsele oferite au gravitat în jurul trendurilor pieței și așteptărilor pe care beneficiarul le are de la PEFOC.ro. Dezvoltarea în aceste direcții a reprezentat motorul evoluției firmei și a garantat profitabilitatea tot mai mare și diversificarea serviciilor oferite în contextul unei piețe concurențiale în continuă expansiune.
Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în acest an, a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Începând de la materialele de slabă calitate folosite, alegerea meseriașilor necalificați, lipsa curățării și întreținerii anuale a coșului de fum și a sistemelor de încălzire, toate aceste aspecte au cauzat numeroase accidente și pierderi. Reglementarea acestora rămâne la alegerea clienților deoarece noi am dezvoltat de-a lungul timpului o rețea națională de montatori specializați prezenți în fiecare județ din țară, pe care îi recomandăm, iar clienții si beneficiarii pot apela la aceștia pentru a face alegeri corecte atât în ce privește materialele cât și mâna de lucru.

InstalNews.ro: Care vă sunt planurile/ cum v-ați pregătit pentru 2019?

Dl. Samuel Prodea: Planurile pentru anul 2019 vin în completarea misiunii începute în anul 2018. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu, iar pe cei existenți să îi aducem la zi cu noi tehnici de lucru și materiale inovatoare. Ne dorim nu doar să vindem niște produse, ci să oferim soluții complete. Soluții trainice, care să reprezinte o investiție pentru clienți. Chiar dacă se anunță scăderi în domeniul construcțiilor în anul 2019, suntem încrezători că lucrul bine făcut va fi mereu apreciat și căutat, în pofida lucrărilor făcute de mântuială.

InstalNews.ro: Dl. Samuel Prodea, vă mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim succese în noul an 2019, în educarea clienților, specializarea meseriașilor și promovarea lucrului bine făcut, provocări deloc ușoare! :)

PEFOC.ro — De 18 ani alături de tine

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video