Modulare și eficiente, cazanele comerciale ELCO reprezintă un avans semnificativ în tehnologia încălzirii

1074 vizualizari
modularitatea cazanelor Elco
Distribuie pe

logo_elco

Modularitatea este o componentă esențială în proiectarea cazanelor ELCO cu montare pe podea, caracteristică ce le face unice pe piață. Din perspectiva unui proiect, echipamentele ELCO sunt ideale, fiind proiectate special pentru o demontare rapidă în părți componente și reasamblare ulterioară, pentru a permite accesul facil în camerele tehnice din orice tip de clădire.

elco

Performanța superioară a cazanelor ELCO în ceea ce privește raportul dimensiuni-eficienţă le face ideale pentru utilizarea în toată gama de proiecte de construcţii – precum clădiri de birouri, centre comerciale și de leisure, proiecte rezidențiale de dimensiuni mari, centre medicale, educaționale, clădiri administrative, proiecte de reabilitări, etc  - unde spaţiul disponibil trebuie folosit în mod inteligent. De asemenea, aceste caracteristici fac astfel încât sistemele de încălzire ELCO să fie ideale pentru amplasarea în spații înguste sau greu accesibile, în special în subsolul clădirilor vechi, unde de regulă este necesară demontarea cazanului, transportarea lui în camera tehnică și remontarea pe poziția finală. Cu o configurație extrem de flexibilă, cazanul ELCO Trigon XL are un design inteligent și este produs într-o gamă extinsă de modele, fiind potrivit pentru o varietate mare de aplicații comerciale. Cu un dT de 30K și presiune maximă a apei de 8 bari, Trigon XL face față aproape oricărui proiect, fie în aplicații cascadă simple, fie în cele avansate. În eventualitatea montării în extensie, este posibilă instalarea în cascadă de până la 16 cazane cu o putere combinată de  9120 kW. Un arzător cu preamestec cu flacăra răcită cu apă și zona de combustie optimizată realizeaza emisii de NOx si CO extrem de scăzute și asigură o eficiență ridicată de până la 110%.

elco

Gama include 7 modele de la 150 la 570 kW, cu două dimensiuni. Toate modelele sunt proiectate astfel încât să treacă printr-o ușă de lățime standard de 750 mm. Alte avantaje remarcabile al cazanelor ELCO sunt greutatea scăzută și volumul mic de apă, ceea ce permite montarea acestora pe acoperișul clădirii.

Pe lângă dotarea cu cele mai bune componente la nivel de clasă, echipamentele ELCO sunt extrem de fiabile, uzura acestora fiind minimă datorită construcţiei modulare cu componente detașabile, arzător încorporat cu vană de gaz și ventilator.

Cazanele ELCO se remarcă prin întreţinere facilă, funcţionare eficientă și nivel scăzut de poluare. Schimbătoarele de căldură executate din oţel inox și tehnologia de ardere patentată asigură un grad de eficienţă mare și durabilitate maximă.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video