Noile centrale termice FONDITAL

1787 vizualizari
fondital
Distribuie pe

Royal N este importator direct Fondital Italia!
Centralele Fondital se gasesc intr-o gama larga potrivita pentru fiecare camin. Concepute cu scopul de a minimiza emisiile de poluare si consumul, respect fata de natura si pentru a satisface fiecare nevoie, centralele Fondital sunt de diferite puteri, conventionale si in condensatie.
100% confort in familie!

Antea, Formentera si Itaca: Tehnologie avansata, inovatie si design pentru noile modele de centrale Fondital
Din punct de vedere tehnic evoluate, din punct de vedere estetic elegante, in cateva cuvinte inovative dar si simple in utilizare. Sunt Antea, Formentera si Itaca varfurile de lance a noii game de centrale termice dezvoltate de compania Fondital din Brescia Italia, lider mondial in productia de radiatoare din aluminiu turnate sub presiune, de 10 ani producator de centrale termice, astazi oferind sisteme de incalzire complete si integrate.

Produsa in variantele bitermica, monotermica si condensare, centrala Antea este ultracompacta avand dimensiunile 400x700x250 mm, fiind usor de folosit pentru diverse aplicatii Antea este dotata cu ecran LCD, este usor de utilizat datorita noului panou de comanda intuitiv care poate oferi utilizatorului multe informatii inclusiv lunile de functionare si ultimele 5 anomalii de functionare.Variantele bitermica si monotermica sunt produse doar in varianta de 24 kw cu vas expansiune de 7 litri, modelul in condensare fiind produs in varianta de 12-24-28 kw cu vas de expansiune integrat de 9 litri si capacitate de modulare a puterii 1:9 (min 2.7kw).

AnteaFormenteraItaca

Exista de asemenea diverse variante ale noii game Formentera: modele conventionale cu tiraj fortat cu puteri de 12-24-32kw, conventionale cu tiraj natural cu puteri de 24-28 kw, toate disponibile in varianta combinata (apa calda menajera si incalzire) cat si numai incalzire. Gama condensatie vine cu puteri de 12-24-28-32 kw atat in varianta combinata cat si numai incalzire. Formentera este doata cu inovativul panou de comanda tactil(touch screen)de dimensiune medie, are capacitatea de modulare a puterii de 1:9 si este capabila sa gestioneze mai multe tipuri de sisteme solare. Formentera poate gestiona temperatura cu ajutorul unei sonde de temperatura externa, iar modelele combinate vin echipate cu schimbator secundar cu 26 placi.

La fel de nou si modern este si modelul Itaca disponibil in varianta combinata cu puteri de 24-28-32 kw si schimbator secundar cu 26 placi , varianta numai incalzire cu puteri 24-28-32 cat si variantele combinate in condesare cu puteri de 12-24-28-32 kw, aceste puteri fiind disponibile si numai in varianta incalzire. De asemenea avem functie confort pentru apa calda menajera(ACM) Itaca este dotata cu inovativul panou de comanda tactil (touch screen) de dimensiune mare cu ceas programabil incorporat ce poate gestiona temperatura ambientala cu ajutorul unei sonde de temperatura (inlocuieste cronotermostatul), poate sa gestioneze 2 zone de incalzire, capacitate de modulare a puterii 1:9. Este echipata cu robinet de incarcare automat (cu functie activare/dezactivare) si manual, are capacitatea de a gestiona mai multe tipuri de sisteme solare, este prevazuta cu sistem de gestionare prin GSM (cu kit de accesorii). Gama in condensare vine echipata cu pompa modulabila.

www.royaln.ro, www.fondital.it

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video