NOU! PURMO CLEVERFIT - o noua generatie de conducte!

223 vizualizari
Purmo?cleverfit
Distribuie pe


Prezentat in premiera la ISH 2015, noul sistem de conducte marca Purmo este lansat si in Romania. PURMO CLEVERFIT este un sistem creat special pentru instalatori, un sistem complet care include conducte de ultima generatie, o gama completa de fitinguri de alama si PPSU si unelte profesionale care accelereaza si simplifica procesul de instalare.

Principalul avantaj al sistemului PURMO CLEVERFIT este flexibilitatea. Sistemul poate fi folosit atat in instalatii de incalzire, cat si in cele de racire (ex: incalzire prin pardoseala sau conectarea radiatoarelor), pentru instalatii noi, dar si pentru instalatii renovate in cladiri mai vechi. Este ideal si pentru instalatii de apa rece si apa calda menajera, inclusiv apa potabila.

Sistemul CLEVERFIT include doua tipuri de conducte din polietilena de cea mai inalta calitate si densitate (in toata gama de diametre de la 16 la 32 mm): conducte SD4+, de 10 bar pentru sisteme de incalzire si sanitare (pentru temperaturi de pana la 95°C) si conducte PexPenta de 6 bar pentru sisteme de incalzire cu radiatoare, prin pardoseala si prin pereti (pentru temperaturi de pana la 95°C).
Conductele CLEVERFIT au o structura unica din 5 straturi, cu bariera anti-difuzie in centru, protejata pe ambele parti de straturi puternice de polietilena reticulata PEXc. Pentru a garanta calitatea inalta si fiabilitatea sistemului, toate conductele PURMO sunt verificate permanent pe tot parcursul procesului de productie. Conductele si sistemul CLEVERFIT respecta cele mai inalte standarde de testare, dovada si garantia unica a conductelor PexPenta de 30 de ani, in timp ce conductele SD4+ beneficiaza de o garantie de 10 ani. Mai mult, durata de functionare optima a conductelor CLEVERFIT s-a dovedit a fi de peste 50 de ani.

CLEVERFIT include un sistem unic de fitinguri cu „manson alunecator”. Conexiunea fitingurilor este etansa fara nicio garnitura si un element unic blocheaza si protejeaza conexiunea, element patentat sub denumirea „Clickhit”. CLEVERFIT include fitinguri din plastic (PPSU) si alama, precum si fitinguri hibrid din plastic si alama. Exista doua tipuri de fitinguri: de 6 bar (gri) pentru conducte PexPenta si de 10 bar (negre) pentru conducte SD4+.

Totodata, sistemul CLEVERFIT include si unelte profesionale pentru conexiunile din sistem – unelte de largire si de strangere, capete de largire, falci de strangere si foarfece de taiere. Toate elementele incluse in trusa pentru sistemul Purmo CLEVERFIT sunt unelte robuste si de incredere, produse de renumiti producatori germani.

PURMO este marca a companiei Rettig ICC, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de incalzire din lume. Rettig ICC are 15 fabrici in Europa si exporta produse in 50 de tari din intreaga lume. Fabrica de conducte a Rettig ICC a fost inaugurata in 1974, in Ochtrup, Germania. Astazi, este unul dintre liderii in productia de conducte de plastic, iar liniile sale de productie au fabricat peste 2 miliarde de metri de conducte.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video