Noua generatie DEVI Link CC

165 vizualizari
devi
Distribuie pe

DEVI a lansat noua generatie DEVIlink™ CC (Unitate Centrala) care aduce o serie de imbunatatirii fata de modelul anterior. DEVIlink™ este o unitate centrala de control care asigura controlul wireles al sistemelor de incalzire in pardoseala dintr-un singur punct. Unitatea controleaza termostatele din casa si va ajuta sa economisiti energie prin reducerea temperaturii pe timpul noptii, sau in perioadele in care locatarii nu sunt prezenti (vacante, diminetile cand sunt la locului de munca etc.). Sistemul de control este recunoscut pentru utilizarea usoara si eficienta in reducerea consumului de energie.

Aceasta noua versiune beneficiaza de hardware si de soft nou, care aduc urmatoarele noutati:

• Noul DEVI LinkTM CC este o unitate centrala de control cu o viteza de procesare de doua ori mai mare decat varianta anterioara, astfel incat reglarea comenzilor va fi acum mult mai rapida.
• Noile unitati centrale de control au acum o conexiune USB, care permite actualizarea mult mai usoara a softului de functionare.
• Antena de emisie a fost modificata astfel incat semnalul radio a fost considerabil amplificat, putand acoperi o arie mult mai extinsa, reducandu-se astfel nevoia pentru repetoarelor de semnal, acestea raman valabile doar pentru cazurile cand distanta dintre senzori si unitatea de control este mare sau comunicarea este obstructionata de alte sisteme de comunicare wireless, panouri reflectorizante etc.
• Cablurile si prizele de conectare/alimentare sunt acum disponibile in varianta alba, pentru a se potrivi mai bine peretilor care sunt de obicei deschisi la culoare.
• Pachetul include un nou manual de instalare, mai usor de utilizat, incluzand informatii despre toate fazele de instalare.
• Functiile ”Confort” si ”Away” pot fi setate fie pentru camerele selectate, fie pentru toate camerele.
• Interfata de testare are acum un display intuitiv, care ofera o vedere generala mai clara asupra componentelor retelei”.

Link:
http://devi.danfoss.com/Romania/Professional/Products/Collection+Floor+Heating+Thermostats/iframe_Devilink.htm

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video