Noul cazan pe lemne Logano S121-2 de la Buderus - consum redus, performante inalte

684 vizualizari
Buderus
Distribuie pe

Incalzirea pe lemne, realizata cu tehnologia corespunzatoare, va deveni din ce in ce mai utilizata in viitor. Noul cazan pe combustibil solid, cu gazeificare, perfectionat de Buderus si introdus pe piata – modelul Logano S121-2 – utilizeaza solutii tehnologice avansate, astfel incat generarea caldurii sa fie cat mai economica, cat mai eficienta energetic si, in acelasi timp, cu un impact cat mai redus asupra mediului inconjurator.

Avand dimensiuni compacte si un design nou, robust si puternic, cazanul Logano S121-2 asigura un grad ridicat de confort pentru utilizatori si un nivel optim de randament. Pentru o durata lunga de viata, cazanul are in componenta caramida refractara de cea mai inalta calitate. Automatizarea de ultima generatie Logamatic R-2112, cu care este dotat cazanul, coordoneaza functionarea echilibrata si in siguranta a componentelor sistemului termotehnic si, de asemenea, asigura o ardere curata si ecologica a combustibilului, precum si utilizarea eficienta a energiei termice eliberate de lemn.

Eficienta ridicata datorita tehnologiei de gazeificare
Functionarea optimizata a cazanului se bazeaza pe principiul arderii pirolitice. Acest procedeu de combustie determina ca flacara sa fie efectiv „rasturnata”, astfel incat are loc gazeificarea lemnului, dar fara sa se arda dintr-o data intreaga cantitate de lemn alimentata in cazan. Perioadele lungi de ardere reprezinta un avantaj, o premisa importanta pentru o incalzire pe lemne eficienta si confortabila. Cazanul Logano S121-2 este echipat cu o camera de alimentare de dimensiuni mari – accesibila prin partea frontala, oferind spatiu suficient pentru bucati de lemn de pana la 55 de centimetri – si cu un compartiment pentru cenusa de dimensiuni generoase, astfel incat utilizatorul sa se poata relaxa in atmosfera calda si confortabila asigurata de functionarea cazanului. Ventilatorul pentru gaze arse integrat, automatizarea Logamatic R-2112 si serpentina de racire sunt incluse in dotarea standard a cazanului. Noua automatizare Logamatic R-2112 permite atat reglarea manuala a ventilatorului, cat si actionarea automata a acestuia, in functie de temperatura gazelor arse, transformand atat utilizarea, cat si intretinerea cazanului in activitati simple.

Cazanul Logano S121-2, cu trei nivele de putere (26, 32 si 38 kW), poate fi integrat cu usurinta in cadrul sistemelor de incalzire existente. Astfel, cazanul poate fi utilizat atat independent, cat si impreuna cu o centrala termica pe motorina sau pe gaz metan. La fel ca in cazul tuturor cazanelor Buderus pe lemne, cu gazeificare, zonele de ardere sunt captusite cu caramida refractara de cea mai inalta calitate, cu o durata lunga de viata, pentru utilizarea si valorificarea la maximum a capacitatii calorice a combustibilului. Constructia robusta din otel garanteaza obtinerea energiei termice corespunzatoare, asigura un nivel ridicat de fiabilitate si o durata lunga de viata a cazanului.

Mai multe informatii despre cazanul Logano S121-2 pot fi gasite pe pagina de internet

http://www.buderus.ro/?page_id=4294
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video