Noul Controller HMI VR de la VTS EUROHEAT - Confort la indemana ta

218 vizualizari
Controller HMI VR de la VTS EUROHEAT
Distribuie pe

VTS Euroheat a schimbat complet nivelul de confort al unitatilor de control.

Toate acestea, datorita noului, inteligent CONTROLLER HMI VR cu functie BMS.
Acum, controlul deplin si confortul sunt la indemana ta!

Incepand cu 1 Iunie, noile sisteme de control si automatizare vor fi disponibile in oferta VTS Euroheat. Datorita lor, configurarea sistemului BMS va fi intuitiva si facila. CONTROLLER-ul HMI VR cu semnal 0-10V, senzor de camera NTC si regulator de viteza ARWE3.0 (1-10V), alcatuiesc un set unic de control complet al conditiilor de incalzire intr-o incapere. CONTROLLER-ul HMI VR este componenta principala a sistemului ce controleaza debitul ventilatorului cu semnal 0-10V in modul auto/manual (in functie de volumul incaperii). Inlesneste setarea a doua intervale de incalzire la 24h sau functionare continua pe functia de incalzire sau racire.

Regulatorul de viteza ARWE3.0 (0-10V) ofera cinci trepte de reglaj al functionarii echipamentului si senzorul de temperatura NTC ofera posibilitatea setarii conditiilor optime in incaperea in cauza, in timp ce controller-ul este montat in alta incapere.

Selectarea automata a treptei de viteza a ventilatorului in functie de temperatura, posibilitatea programarii calendaristice in sistem "5+1+1", integrarea a opt unitati Volcano, garantarea incalzirii sau racirii optime, sau functia anti-inghet - sunt doar cateva din beneficiile pe care noile sisteme VTS Euroheat de control si automatizare le ofera.

Acest sistem complet de control este la indemana dumneavoastra - pentru a afla mai multe va rugam sa vizitati http://vtsgroup.ro/


VTS este compania cu radacini Europene si experienta indelungata, cu mii de clienti satisfacuti peste tot in lume, acestia fiind cea mai buna recomandare a companiei. Vanzari la un nivel de 500.000 unitati anual ce asigura cresterea continua si prezenta pe 5 continente in 40 de tari in intreaga lume, sunt informatii ce prezinta prin natura lor nivelul la care ne desfasuram afacerea. Oferta de produse VTS include unitatile de tratare aer VENTUS, aerotermele de inalta calitate VOLCANO si perdelele de aer DEFENDER. Pentru mai multe detalii accesati www.vtsgroup.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video