Noutăți de la BDR Thermea Romania

1083 vizualizari
bdr thermea romania
Distribuie pe

BDR Thermea

BDR Thermea Romania a finalizat în această toamnă mai multe proiecte menite să îmbunătățească prezența mărcilor sale pe piața de instalații din România și să ofere un nivel ridicat de servicii partenerilor săi comerciali, de service, precum și utilizatorilor finali:

>>> 1. Depozit de piese de schimb

Începând din luna Septembrie 2019, filiala a deschis un depozit de piese de schimb pentru produsele BAXI și REMEHA comercializate în prezent, cât și pentru modele anterioare aflate în afara perioadei de garanție.
Din acest depozit se asigură de asemenea piese de schimb și pentru produsele comercializate anterior, sub alte mărci ale grupului, printre care: WESTEN, ROCA, FALKE, LAMBERT, BAYMAK, OCEAN, etc.


>>> 2. Rețea de Centre Autorizate de Asistență Tehnică și Service

Începând cu data de 1 Octombrie 2019, BDR Thermea Romania a preluat de la importatorii autorizați BAXI și REMEHA, responsabilitatea asigurării garanției pentru toate produsele importate în România.                                                                                                                                                                   
În acest scop BDR Thermea România a dezvoltat o rețea de Centre Autorizate de Asistență Tehnică și Service (CATS) compusă din peste 100 de societăți din toate județele țării, care beneficiază de consultanța specialiștilor filialei și care sunt în permanență școlarizați și ținuți la curent cu noutățile din domeniu prin intermediul unor cursuri de specializare tehnice organizate atât în sala de training din sediu, cât și în teritoriu.
Pentru asigurarea garanției produselor BAXI și REMEHA, BDR Thermea România SRL a dezvoltat și a pus la dispoziția CATS autorizate un portal online de raportare puneri in funcțiune, intervenții și comenzi piese de schimb, care va putea fi utilizat și pentru descărcarea documentației tehnice actualizate.


>>> 3. Un nou website BAXI

În luna Octombrie 2019 BDR Thermea România a lansat noul website www.baxi.ro, care conține informații complete despre marca BAXI, grupul BDR Thermea din care face parte, gamele de produse, rețeaua de importatori și de centre de service, referințe, informații utile, noutăți, etc.

Baxi

La capitolul Despre sunt prezentate detalii despre Grupul BDR Thermea, despre filiala deschisă în România, precum și despre istoria mărcii BAXI, de la înființare sa în 1866 în Marea Britanie până în prezent, când BAXI a devenit unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea și producerea sistemelor de încălzire și climatizare la cele mai înalte standarde tehnologice.

Baxi

Site-ul este structurat pe categorii de produse, oferind o gamă completă de soluții inovative, atât pentru aplicații rezidențiale, cât și comerciale. La fiecare model sunt oferite descrieri complete ale caracteristicilor și specificațiilor tehnice, putând fi descărcate atât cataloagele cât și manualele de instrucțiuni ale tuturor produselor BAXI comercializate în România.

La capitolul Informații pot fi găsite informații utile și sfaturi privitoare la alegerea produselor și economisirea energiei, despre sistemul Gas Adaptive Control (Control adaptat la calitatea gazului) brevetat de BAXI, cât și despre BAXI MAGO - cronotermostatul inteligent cu Wi-Fi, ce permite controlul de la distanță al unei centrale termice sau pompe de căldură, utilizând o aplicație pentru telefon mobil sau tabletă.

De asemenea, pe site poate fi regăsită lista completă a Importatorilor autorizați BAXI precum și cea a Centrelor de Asistență Tehnică și Service autorizate BAXI, care pot fi găsite pe hartă prin intermediul unui motor de căutare în proximitatea utilizatorului, optimizat pentru telefoanele mobile.

Baxi

În secțiunea Pentru Parteneri, firmele din domeniu pot completa un formular pentru a se înscrie la unul din cursurile de service sau la o prezentare comercială organizată de BDR Thermea Romania SRL.


>>> 4. Lansarea Campaniei “2 ani extra garanție pentru centralele BAXI”

Începând cu data de 01.11.2019 BDR Thermea Romania a lansat Campania  “2 ani extra garanție pentru centralele BAXI”.

campania Baxi

Campania se desfășoară în perioada 1 Noiembrie 2019 - 31 Decembrie 2019 inclusiv, centralele achiziționate putând fi înregistrate pentru a primi extra garanția într-un interval de maxim 30 de zile de la terminarea campaniei (31 Ianuarie 2020).
Certificatele de Extra-Garanție 2 ani vor fi solicitate de utilizatorii care au achiziționat o centrală termică BAXI, direct pe formularul de pe pagina Campaniei, care le va trimite automat pe email Certificatul de Extra-Garanție completat.

PRODUSELE PARTICIPANTE
Campania se adresează utilizatorilor persoane fizice și juridice care vor achiziționa următoarele game de centrale termice rezidențiale marca BAXI:

  • Luna Avant
  • Prime
  • Duo-tec Compact
  • Luna/Nuvola Duo-tec
  • Luna/Nuvola Platinum
  • Power 32

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe pagina https://www.baxi.ro/campanie, precum și pe conturile de socializare ale Baxi Romania.

___________________

Despre BDR Thermea
BDR Thermea Group, al treilea grup european producător de soluții pentru încălzire și climatizare cu sediul în Apeldoorn (Olanda), este proprietarul mai multor mărci cunoscute din domeniul încălzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée și Baymak.
Grupul are o cifră de afaceri de circa 1,8 miliarde Euro, peste 6.700 de angajați în Europa și operează în 102 țări la nivel global, ocupând poziții de top în numeroase piețe, printre care Italia, Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Grecia, Ucraina și Rusia, dar și din America de Sud sau China.
BDR Thermea Group a deschis în Aprilie 2018 o filială în București, având ca obiectiv dezvoltarea și susținerea mărcilor sale în Romania, o piață importantă și strategică în domeniul încălzirii.
Importul produselor BAXI în Romania se realizează prin intermediul unei rețele de parteneri comerciali autorizați: AMIRIS Invest SRL – Brașov, GRUMTECH SRL - Piatra Neamț, RADOX SRL – București, SECPRAL Pro Instalații SRL – Cluj-Napoca, SIMODOR Grup SRL – Alba Iulia și SIMPLEX Trade Investment SRL – București.

Datele de contact ale filialei sunt:

BDR

BDR Thermea România SRL
Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Metroffice A2,
Parter, 13a, Sector 2, 020335 București
Telefon: 0374-424.800
Email:
office@bdrthermea.ro
Internet: www.bdrthermea.ro, www.baxi.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video