Pentru siguranta tuturor, Primatech a lansat PREVENT[d]

82 vizualizari
 Primatech PREVENT[d]
Distribuie pe

Intr-un moment in care siguranta este foarte importanta pentru toata lumea, Primatech lanseaza un detector care ofera de doua ori mai multa siguranta. Tehnologia detectiei duale este inovatia care sta la baza noului detector. PREVENT[d] este produsul de care toata lumea are nevoie.

Este un moment istoric pentru compania Primatech. Este un pas inainte din punct de vedere tehnologic. Un eveniment care confirma Primatech, inca odata, in pozitia de lider al productiei de detectoare de gaze. Un producator roman aduce o inovatie care va revolutiona toata industria. PREVENT[d] este detectorul dual cu tehnologie de ultima generatie care schimba complet conceptul de siguranta.

Inovatia vine sub forma tehnologiei detectiei duale implementate in acest detector. PREVENT[d] detecteaza cele doua cele mai frecvente gaze intalnite in emanatiile din incaperi inchise: gazul metan si monoxidul de carbon. Ambele tipuri de gaze sunt foarte periculoase. Gazul metan poate cauza distrugeri de amploare in prezenta unei surse de aprindere. Monoxidul de carbon este letal in doar doua ore de expunere la o concentratie de doar 0,16%. In acelasi timp, este un gaz care nu poate fi identificat de simturile umane, fiind, astfel, extrem de inselator.

Tehnologia detectiei duale are la baza, ca si celelalte detectoare certificate PREVENT, un microcontroller care analizeaza toate reactiile senzorilor la stimulii din mediul in care se afla si emite alarma doar atunci cand trebuie. Se evita, astfel, toate acele alarme false dezagreabile pentru oricine. In acest caz, microcontroller-ul colecteaza reactiile a doi senzori, concomitent, analizandu-le foarte riguros.

Experienta Primatech in domeniu in combinatie cu cele mai noi elemente de detectie de pe piata a facut posibil ca detectorul PREVENT[d] sa depaseasca cele mai exigente teste impuse de standardele europene, obtinand certificarea la cele mai recente standarde din domeniu: BS EN 50194-1:2009 si BS EN 50291-1:2010. Acesta este singurul detector dual existent pe piata cu certificare la ambele standarde europene. Acest anunt a fost facut public la nivel mondial de catre liderul international in productia de senzori.

Detectia gazului metan si a monoxidului de carbon in timp util poate salva vieti. Oricine poate sa isi instaleze un detector de gaz metan PREVENT[m] alaturi de un detector de monoxid de carbon PREVENT[c], insa este mult mai avantajos un detector care le incorporeaza pe ambele. Este o economie de spatiu, o economie de resurse, o economie din toate punctele de vedere.

PREVENT[d] este conceput sa vina in intampinarea nevoilor clientilor Primatech si a utilizatorilor finali care, cu un singur aparat, sunt protejati de emanatiile ambelor tipuri de gaze.

In concluzie, PREVENT[d] este solutia optima pentru toate locuintele si spatiile in care exista riscul unor emanatii de gaz metan si monoxid de carbon. Tehnologia duala ofera de doua ori mai multa siguranta si face economii din toate punctele de vedere.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video