Aerteknika

Piata globala a echipamentelor HVAC se asteapta sa creasca anual cu 4,9%

HVAC
vizualizari

Raportul pieței globale a echipamentelor HVAC 2017-2021, publicat în iunie, sugerează că o rată de creștere anuală compusă de 4,9% va afecta piața echipamentelor HVAC în perioada 2017-2021.

Pe baza unei analize aprofundate a pieței și a contribuțiilor experților din industrie, raportul oferă o imagine globală a pieței și a furnizorilor.

Potrivit cercetării, un factor-cheie al acestei evoluții este creșterea industriei construcțiilor, care este strâns legată de industria echipamentelor HVAC. O creștere a domeniului construcțiilor va amplifica cererea pentru echipamentele și sistemele HVAC.

Cu toate acestea, raportul se referă, de asemenea, la faptul că o concurență ridicată pe piață împiedică dezvoltarea sa. Furnizorii regionali sunt în măsură să ofere componente HVAC la costuri mai mici, determinând jucătorii internaționali să-și piardă pozițiile în multe regiuni geografice.

Cea mai recentă tendință în industria HVAC, conform raportului, este încorporarea sistemelor de automatizare a clădirilor (BAS-Building Automation Systems) pentru controlul și monitorizarea sistemelor HVAC din clădiri. Numărul instalațiilor BAS a crescut în concordanță cu creșterea proiectelor în domeniul construcțiilor.

https://www.technavio.com/
 

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare