Aerteknika

Piata globala a echipamentelor HVAC se asteapta sa creasca anual cu 4,9%

HVAC
vizualizari

Raportul pieței globale a echipamentelor HVAC 2017-2021, publicat în iunie, sugerează că o rată de creștere anuală compusă de 4,9% va afecta piața echipamentelor HVAC în perioada 2017-2021.

Pe baza unei analize aprofundate a pieței și a contribuțiilor experților din industrie, raportul oferă o imagine globală a pieței și a furnizorilor.

Potrivit cercetării, un factor-cheie al acestei evoluții este creșterea industriei construcțiilor, care este strâns legată de industria echipamentelor HVAC. O creștere a domeniului construcțiilor va amplifica cererea pentru echipamentele și sistemele HVAC.

Cu toate acestea, raportul se referă, de asemenea, la faptul că o concurență ridicată pe piață împiedică dezvoltarea sa. Furnizorii regionali sunt în măsură să ofere componente HVAC la costuri mai mici, determinând jucătorii internaționali să-și piardă pozițiile în multe regiuni geografice.

Cea mai recentă tendință în industria HVAC, conform raportului, este încorporarea sistemelor de automatizare a clădirilor (BAS-Building Automation Systems) pentru controlul și monitorizarea sistemelor HVAC din clădiri. Numărul instalațiilor BAS a crescut în concordanță cu creșterea proiectelor în domeniul construcțiilor.

https://www.technavio.com/
 

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare