Piata globala a echipamentelor HVAC se asteapta sa creasca anual cu 4,9%

294 vizualizari
HVAC
Distribuie pe

Raportul pieței globale a echipamentelor HVAC 2017-2021, publicat în iunie, sugerează că o rată de creștere anuală compusă de 4,9% va afecta piața echipamentelor HVAC în perioada 2017-2021.

Pe baza unei analize aprofundate a pieței și a contribuțiilor experților din industrie, raportul oferă o imagine globală a pieței și a furnizorilor.

Potrivit cercetării, un factor-cheie al acestei evoluții este creșterea industriei construcțiilor, care este strâns legată de industria echipamentelor HVAC. O creștere a domeniului construcțiilor va amplifica cererea pentru echipamentele și sistemele HVAC.

Cu toate acestea, raportul se referă, de asemenea, la faptul că o concurență ridicată pe piață împiedică dezvoltarea sa. Furnizorii regionali sunt în măsură să ofere componente HVAC la costuri mai mici, determinând jucătorii internaționali să-și piardă pozițiile în multe regiuni geografice.

Cea mai recentă tendință în industria HVAC, conform raportului, este încorporarea sistemelor de automatizare a clădirilor (BAS-Building Automation Systems) pentru controlul și monitorizarea sistemelor HVAC din clădiri. Numărul instalațiilor BAS a crescut în concordanță cu creșterea proiectelor în domeniul construcțiilor.

https://www.technavio.com/
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video