Pompa de caldura AQUACIAT 2 HYBRID

162 vizualizari
AQUACIAT 2 HYBRID
Distribuie pe


Aquaciat 2 HYBRID reprezinta prima gama de pompe de caldura hibrid reversibile, ambalate pentru montare in spatii exterioare, ce includ un modul integrat de cazan de condensare pe baza de gaz natural. Aceasta noua gama combina avantajele ambelor tehnologii intr-un singur produs compact si deosebit de usor de instalat. Avand disponibil un total de opt combinatii posibile si trei cazane de 45 pana la 80 kW, Aquaciat 2 HYBRID raspunde cerintelor de incalzire si aer conditionat ale noilor cladiri existente din sectorul tertiar, cu suprafete variind intre 500 m2 si 1.500 m2. Proiectata sa utilizeze principiile unui design ecologic, intreaga gama este cel putin 85% reciclabila. Aquaciat 2 HYBRID a castigat Trofeul de Argint din categoria HVAC la Concursul cu Premii pentru Inovatii sustinut in timpul expozitiei Interclima din Paris, 4 - 8 noiembrie.

Pompele de caldura Aquaciat 2 HYBRID sunt deosebit de compacte si usor de utilizat. Modelul acestora prevazut in scopul unei montari totale in spatii exterioare indica faptul ca sunt usor de instalat, nu necesita dotarea cladirii cu camera masinilor, camera cazanelor cu gaz sau camera cazanelor cu tevi de fum, si nu impun modificari laborioase. Aveti nevoie doar de un spatiu redus in exterior si o conectare la sursa de gaz natural.

Pompele de caldura Aquaciat 2 HYBRID ofera caldura fie pe principiul termodinamic sau cu ajutorul cazanului acestora cu tevi de fum, functie de varianta selectata de catre utilizatorul sistemului. Aquaciat 2 HYBRID controleaza functionarea automata a sistemului pe tot parcursul anului. Senzorul exterior de temperatura permite controlerului CONNECT2 sa comute intre optiunile de racire si incalzire. In optiunea de incalzire, ea asigura faptul ca COP minim al pompei de caldura ramane mai mare fata de factorul primar de conversie a puterii pentru electricitate (2,58 in Franta) si comuta automat intre gaz si electricitate, in functie de cea mai economica sursa de energie.

Aquaciat 2 HYBRID asigura o utilizare suficienta a electricitatii. Acesta poate comuta automat pe cazanul cu tevi de fum atunci cand puterea electrica atinge valoarea pragului setat sau la primirea unui semnal extern de la un BMS. Avantajul retelelor inteligente este faptul ca pot furniza exact aceeasi valoare a caldurii indiferent de sursa energetica (gaz sau electricitate). Unitatea descreste imediat consumul de electricitate in timpul perioadelor de varf din timpul iernii, fara a influenta confortul utilizatorilor.

Aquaciat 2 HYBRID este in special bine adaptat iernilor grele. Fata de o pompa de caldura standard aer-apa, aceasta poate furniza un volum maxim de caldura in timpul conditiilor atmosferice extrem de reci. Datorita capacitatii cazanului cu tevi de fum, ea nu depinde de temperatura exterioara, mediul interior ramanand confortabil, iar cerintele de incalzire maxima fiind pe deplin satisfacute. Optiunea „4-pipe/DHW” permite si ea proprietarilor de hoteluri sa foloseasca cazanul cu tevi de fum pentru furnizarea apei calde de uz casnic la
temperaturi inalte, continuand in acelasi timp sa incalzeasca economic cu ajutorul pompei de caldura aer-apa.

Aquaciat 2 HYBRID este proiectata in vederea facilitarii lucrarilor instalatorilor. Carcasa sa compacta include o pompa termica „standard” si un cazan de condensare cu un singur punct hidraulic de conectare pentru o instalare usoara in spatii exterioare pe platforme sau curti de dimensiuni reduse. Aquaciat 2 HYBRID mai este prevazuta ca versiune standard si cu o pompa de sistem si un vas de expansiune pentru calcularea simpla a suprafetei apei si conectarea simpla la circuitele de interior ale sistemelor deja existente. Simplicitatea circuitului sau central de apa fierbinte determina o instalare usoara si accesibila realizata de catre orice specialist sau instalator termic, chiar si in cazul proiectelor dificile.

Aquaciat 2 HYBRID este destinata in special mediilor urbane. Indiferent de cerintele de incalzire sau de racire, acesta nu determina poluare fonica in spatiile interioare si nici in cele exterioare.
In optiunea nocturna programata cu incalzirea cu gaz, este perceptibil doar un zgomot scazut al cazanului, evitand astfel disconfortul acustic din timpul noptii pentru ambele categorii de utilizatori, din interiorul si exteriorul cladirii.

EUROCONFORT
Str Radului nr. 15, sector 4
041394 Bucarest
Romania
Oana GHERGHINA
Telefon: + 40 21 320 42 42
Fax: + 40 21 323 23 24
oana.gherghina@euroconfort.ro

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video