Prezentarea firmei TERMO CONSULT & TRAINING SRL

107 vizualizari
termoconsult
Distribuie pe

 

 

TERMO CONSULT & TRAINING SRL – Bucuresti este o firma autorizata ISCIR pentru sustinerea de cursuri de formare profesionala pentru activitatea de verificari tehnice in utilizare (RVT) a aparatelor de incalzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos, cazane de apa calda cu putere P < 400 kW si cazane de abur de joasa presiune cu debit Q < 0,6 t/h si a arzatoarelor cu combustibili gazosi si lichizi.

Termo Consult & Training a fost infiintata in anul 2010 de doi dintre veteranii centralelor termice murale in Romania.

Ideea aparitiei firmei a pornit de la necesitatea specialistilor din domeniul cazanelor de apa calda de a fi mereu la curent cu ultimele noutati tehnico-legislative din domeniu. Sub titulatura „Knowledge is power” – cunoasterea este putere – aforism al lui Francis Bacon (1597) – s-a initiat in anul 2008 un „serviciu” de tip newsletter cu informatii utile.

De-a lungul timpului, trainerii firmei au tinut cursuri/ training-uri/ prezentari tehnico-legislative in domeniul cazanelor de apa calda/cosurilor de fum pentru:

- AIIR (Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania) – pregatire auditori energetici – sectiunea „Inspectia energetica a cazanelor”;
- DISTRIGAZ SUD (actualul GDF SUEZ) – partenerii EXPERT GAZ – conditii pentru instalarea centralelor murale;
- ASFOCH (Asociatia Hornarilor, Constructorilor de Cosuri de Fum si Seminee) – sectiunea tehnico-legislativa a conditiilor de dimensionare/ instalare/ utilizare/ intretinere/ curatare a cosurilor de fum;
- BLACK SEA SUPPLIERS SRL – cursuri de verificari tehnice in utilizare (RVT) a paratelor de incalzit consumatoare de combustibili solizi, lichizi si gazosi;
- producatori de centrale termice (BAXI, De DIETRICH, JUNKERS, WESTEN) – cursuri tehnice privind instalarea si service-ul/ repararea centralelor termice.

Trainerii nostri sunt experti tehnici extrajudiciari membri AEXEA (Asociatia Expertilor Europeni Agreati – cu sediul la Paris), fiind totodata formatori si evaluatori de competente profesionale certificati de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse. Incepand cu anul 2010 sunt atestati ISCIR ca formatori pentru Instalatii sub presiune – clasice. Participarea cu lucrari/prezentari la Congrese nationale si internationale, precum si la elaborarea/modificarea unor acte normative in domeniu le intregeste cartea de vizita.

Cursurile interactive, dinamice, au scopul de a realiza un schimb cat mai mare de informatii in timpul alocat. Studiile de caz, exemplele din situatiile deosebite intalnite in activitatea tehnica de zi cu zi vin sa intregeasca metodologia de sustinere a cursurilor. Scopul nostru consta nu numai in obtinerea unei diplome, ci si in acumularea a cat mai multor cunostinte specifice.

TERMO CONSULT & TRAINING SRL
b-dul Lascar Catargiu nr. 16, et. 2, ap. 7, Bucuresti, sector 1
e-mail: office@termoconsult.ro
fax: +4 031 436 4968
www.termoconsult.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video