Studiu Best Buy Award: Ariston, prima optiune a romanilor

109 vizualizari
ariston
Distribuie pe

Ariston a fost desemnat de catre consumatorii romani brandul de centrale termice si boilere cu cel mai bun raport calitate-pret si cea mai buna experienta de cumparare, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata “Best Buy Award”, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

Drept urmare, Ariston Thermo Romania a primit prestigioasa medalie ”Best Buy Award - No. 1 – best price quality ratio” la categoria “Sisteme de incalzire si tehnologie termica in general”, pentru perioada 2015/2016.

Studiul Best Buy Award Romania 2015/2016 a fost realizat de catre organizatia elvetiana ICERTIAS - International Certification Association (www.icertias.com) in luna februarie 2015, pe un esantion relevant de 1.200 de respondenti. Acestia au fost profesionisti din domeniul constructiilor si persoane interesate de activitati de DIY (do-it-yourself) din Romania – exclusiv utilizatori de Internet. Organizatia masoara nivelul de experienta si satisfactie al cetatenilor cu privire la raportul calitate-pret al produselor si serviciilor regasite pe piata. Cu o experienta de 5 ani, ICERTIAS a realizat astfel de studii oferind certificarile QUDAL (QUality meDAL) si Best Buy Award in peste 30 de tari de pe patru continente.

Folosind metoda CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness), subiectii participanti la studiul desfasurat in Romania au fost rugati sa raspunda on-line unui set de intrebari privind satisfactia vis-a-vis de brandurile din piata de termotehnica.

In cadrul studiului “Best Buy Award” intrebarile au avut un caracter deschis, adica respondentilor nu li s-au pus in prealabil la dispozitie mai multe raspunsuri alternative din care sa poata alege. Acestia au putut preciza in mod liber numele oricarui producator sau furnizor care, potrivit experientei lor personale, ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.
Astfel, la intrebarea “Specificati numele producatorului pentru sisteme si produse de incalzire si tehnologii termice in general, care, in Romania, ofera cel mai bun raport calitate - pret“, majoritatea persoanelor chestionate a raspuns „Ariston”.
Ca urmare a raspunsurilor oferite de acestia, Ariston a primit medalia “Best Buy Award – No. 1 – best price quality ratio”, avand cel mai mare numar de voturi din partea consumatorilor romani pentru cel mai bun raport calitate-pret la categoria din care face parte.

“Obtinerea medaliei Best Buy Award confirma, inca o data, ca produsele Ariston sunt principala alegere in ceea ce priveste sistemul individual de incalzire al romanilor de peste 12 ani. Astfel, ICERTIAS, alaturi de alte companii de cercetare de piata, precum TNS sau BRG, a subliniat, inca o data, pozitia dominanta marcii Ariston, dar si calitatea, durabilitatea si raportul corect al pretului pentru produsele noastre”, a afirmat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca obtinerea medaliei intareste, de asemenea, si puterea de inovare a companiei ce lanseaza permente produse adaptate celor mai noi cerinte ale pietei, mai ales din punct de vedere al tehnologiilor adoptate.

„Recunoasterea primita din partea consumatorilor romani ne demostreaza ca, alaturi de produsele inovatoare pe care le punem la dispozitia acestora, Ariston ofera si o buna experienta de cumparare datorata retelei largi de parteneri din intreaga tara. In plus, multumirea clientilor nostri este data si de reteaua de service ce poate raspunde eficient si intr-un timp scurt solicitarilor primite”, a mai spus Catalin Draguleanu.

Organizatia ICERITAS se concentreaza in primul rand pe recunoasterea si promovarea la nivel global a calitatii si valorii produselor. Pe piata din Romania, ICERTIAS a realizat in acest an cel de-al doilea studiu “Best Buy Award”, cel din acest an tudiul fiind primul axat si pe piata de constructii, in general, si pe cea de incalzire si tehnlogie termica, in special.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video