Un nou nume pentru E.ON Distributie Romania: Delgaz Grid, si o noua identitate vizuala

Delgaz Grid

• Schimbarea denumirii nu are efecte asupra activitatii si organizarii actuale a companiei;
• Delgaz Grid va face parte in continuare din grupul E.ON.

E.ON Distributie Romania, primul distribuitor integrat de gaze naturale si electricitate, functioneaza pe piata, de la 1 ianuarie 2017, sub o noua denumire: Delgaz Grid, dupa parcurgerea unui amplu proces de rebranding care a presupus crearea si promovarea unei noi identitati vizuale.

Delgaz Grid porneste la drum ca un jucator puternic pe piata energiei din Romania, pastrand valorile grupului E.ON, din care face in continuare parte, fara a exista efecte asupra activitatii sau organizarii actuale a companiei.

Schimbarea denumirii a avut in vedere respectarea cerintelor legislatiei interne si a celei comunitare care impune companiilor integrate din sectorul energiei sa aplice o separare clara, inclusiv la nivel de identitate vizuala, intre operatiunile de furnizare si cele de distributie, astfel incat sa fie evitata orice confuzie intre aceste activitati din perspectiva consumatorului.

Delgaz Grid opereaza o retea de gaze naturale in lungime de peste 21.600 km, respectiv o retea de electricitate de peste 81.000 km care deservesc in total circa 3,1 milioane de clienti si acopera judetele din partea de Nord a Romaniei (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt, Bacau).

Compania are ca prioritate principala in acest an imbunatatirea sigurantei si a calitatii serviciilor prestate, continuand investitiile in modernizarea si reabilitarea retelelor de gaze naturale si electricitate, dupa ce in 2016 a derulat un program de investitii de cca. 400 milioane de lei. Investitiile totale realizate de E.ON in Romania de la venirea sa pe piata, in 2005, depasesc 1,4 miliarde de euro.

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare