Alukonigstahl in Romania

263 vizualizari
Alukönigstahl Romania
Distribuie pe

Alukönigstahl este prezenta in Romania din 1995, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme de fatada si tamplarie din Romania. Produsele companiei au aplicatii in toate ramurile constructiilor imobiliare, pentru cladiri de birouri, complexe comerciale, hoteluri, complexe rezidentiale sau case unifamiliale.

Energie solara
Datorita diviziei de tehnologie solara Königsolar si a experientei companiei partener Schüco, Alukönigstahl ofera de asemenea solutii complete pentru centrale fotovoltaice.

Un bun exemplu de implementare a acestei tehnologii este reabilitarea unei cladiri industriale pentru Tehnomag. In cadrul proiectului a fost refacuta anvelopa cladirii, folosindu-se pentru diferite tipuri de panouri fotovoltaice. In total, puterea instalata a celor 380 de panouri fotovoltaice este de 63,23 KWp. Alte exemple notabile sunt centrala fotovoltaica de la Selgros Pantelimon si parcul fotovoltaic de 44 MW realizat din judetul Giurgiu, unde am livrat.

Academia Alukönigstahl
Academia Alukönigstahl este un concept de scolarizare oferit in mod gratuit personalului partenerilor nostri, firme prelucratoare de sisteme din aluminiu.
Pregatirea are atat elemente teoretice - cunostinte generale despre sistemele de ferestre, usi si pereti cortina, dimensionare corecta, necesarul de material - cat si demonstratii practice de executie corecta pentru fiecare tip de produs.
Scopul acestei actiuni este cresterea calitatii lucrarilor executate, intarind in acest fel bunul renume al marcilor pe care le promovam.

Work-shopurile au durata de doua zile pentru fiecare categarie de produse: ferestre – usi – pereti cortina din profile de aluminiu. Prima zi este rezervata partii teoretice si se desfasoara la sediul Alukönigstahl, fiind urmata de o zi de aplicatii practice, in atelierul scoala amenajat langa depozitul din Bucuresti. Pentru firmele din provincie vom organiza seminare si in Iasi, Timisoara si Cluj, urmand ca demonstratiile de prelucrare corecta sa aiba loc in atelierele partenerilor locali.
In paralel cu pregatirea muncitorilor, pentru personalul din departamentul tehnic/ofertare sunt disponibile seminare pentru programele de calcul specifice furnizorilor nostri.

Proiecte realizate in 2012
Printre proiectele realizate in cursul anului 2012 remarcam Sky Tower, cel mai inalt imobil din Romania. Pentru acesta au fost necesari 17.500m2 perete cortina. Performantele tehnice impuse in proiect au fost satisfacute de solutia propusa, fatada avand un coeficient de transfer termic 1.268 W/m2K. Printre alte proiecte realizate in ultimul an amintim Offices FCC, sediul UniCredit din Bucuresti, Institutul Pro-DD Brasov, Maritimo Mall Constanta, Facultatea de Drept - Universitatea Craiova, corpul 4 al City Business Center Timisoara, Mall Galati, terminalele aeroportului Henri Coanda. La capitolul renovari – reabilitari in cadrul carora au fost folosite sisteme din aluminiu sau otel, mentionam Hotel Cismigiu, Bastionul Tesatorilor din Brasov, Turnul de Apa din Suceava, fabrica Artifex Focsani. In curs de realizare sunt proiectele Corall Mall Constanta, Cluj Business Center si Floreasca Office Park si altele, mai mari si mai mici.

Obiective pentru 2013
Pentru 2013, Alukönigstahl isi propune cresterea numarului de clienti, atat in randul firmelor prelucratoare de aluminiu cat si pentru PVC, cresterea calitatii lucrarilor executate cu ajutorul Academiei Alukönigstahl, precum si cresterea rezonantei brandului Schüco pentru produsele PVC.
Dorim sa mentinem cota de piata pe sisteme de aluminiu pe care o apreciem la 6% din piata premium.

Date financiare
Cifra de afaceri 2011: 8.791.000€
Cifra de afaceri in 2012: 10.500.000€ din care si 1.000.000€ sisteme solare
Cifra de afaceri estimata 2013: 14.000.000€

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati
www.alukoenigstahl.ro si http://case.alukoenigstahl.ro/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video