BUILDING TEST EXPO 2013

33 vizualizari
BUILDING TEST EXPO
Distribuie pe
Knauf, ETERNIT, DOW, GEBERIT, CETCO, ROCKWOOL si Saint Gobain Isover sunt doar cateva dintre sutele de companii care au participat anul acesta la Building Test Expo 2013.
BUILDING TEST EXPO si-a deschis portile in luna iunie a acestui an, in perioada 11-13 iunie 2013, la Koelnmesse-Cologne, Germania, fiind cel mai mare eveniment de acest fel din lume dedicat cercetarii, testarii si certificarii produselor pentru constructii, materiale si cladiri.

BUILDING TEST EXPO 2013 ofera o buna oportunitate daca doriti sa:
* Fiti la curent cu toate tehnologiile de testare si echipamentele de ultima ora;
* Comparati costul serviciilor de testare si certificare;
* Asigurarea respectarii noilor standarde si reglementari, cum ar fi Regulamentul privind produsele de constructii (CPR), inclusiv marcajul obligatoriu CE;
* Aflati mai multe despre optiunile de certificare ale produselor pentru un avantaj competitiv important;
* Intalniti intregul lant de la aprovizionare la experti in testare, pentru a discuta si dezbate probleme cheie din industrie.

Building Test Expo este singura expozitie si conferinta dedicata promovarii calitatii, sigurantei si durabilitatii cladirilor si materialelor de constructii prin tehnologii de testare si procese avansate.

 

Aici s-au reunit nume de seama din domeniul materialelor de constructii, producatori de materiale de constructii, contractori, ingineri, consultanti, arhitecti, designeri si proprietari de cladiri, pentru a impartasi cunostintele laboratoarelor de testare de seama din Europa si a producatorilor de echipamente de testare pentru:
• a expune ultimele tehnologii de testare, procese si servicii ale celor mai importanti furnizori de tehnologie la nivel mondial si inovatori
• a creste gradul de constientizare cu privire la cele mai importante schimbari cu privire la regulamentele, standardele, certificarile si cadrele europene
• a se angaja in discutii si dezbateri cu privire la uniformizarea testarii si certificarii
• a reafirma beneficiile comerciale si competitive ale constructiilor eficiente, a testarii materialelor de constructii si certificarii.

Expozantii reprezinta companii de top din domeniul certificarii si testarii sau asociatii comerciale precum Afiti, BRE, BSRIA, CEPMC, FM Approvals, Intertek, MPA Braunschweig, SGS, UL si VTT.
The Building Test Expo Open Technical Forum este o serie de seminarii si workshop-uri tehnologice cu participare gratuita sustinute de companii de top si experti din industrie pe durata celor trei zile ale expozitiei.

Mai multe detalii: http://www.buildingtestexpo.com/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video