Cel mai mare targ de constructii si instalatii din vestul Romaniei editia a XXIV-a

67 vizualizari
Confort Construct&Instal
Distribuie pe

Înscrie-te acum și prinde reducerea de 10%

Puteți beneficia de următoarele reduceri la CONFORT CONSTRUCT& INSTAL 2018:

- 10% reducere din valoarea contractului pentru plata integralăa contravalorii participării până la data de 22 decembrie 2017

- 10% reducere pentru suprafețe mai mari de 30 mp

- 5% reducere din valoarea contractului pentru participarea la ultimele ediții

- 5% reducere pentru suprafețe între 16 - 30 mp.

S-a dat startul pentru înscrieri la Confort Construct & Instal 2018

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad va organiza în perioada 22 - 25 martie 2018, la complexul Expo Arad, a XXIV-a ediție a târgului internațional CONFORT CONSTRUCT & INSTAL. Ediția precedentă a reunit 75 de firme din România șiUngaria care au expus pe o suprafață de 4000 mp, târgul fiind vizitat de peste 5000 de persoane, specialiști, agenți economici și public larg.

Ofertă bogată de produse și servicii prezentate

În cadrul târgului vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, mobilier și decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

Oportunități de afaceri pentru firmele participante

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2018 este o platformă la dispoziția celor care își desfășoară activitatea în acest important sector economic, o bună oportunitate pentru firme de a-și prezenta vizitatorilor oferta de produse și servicii, de a participa la întâlniri de afaceri între firme românești și stăine, de a audia prezentări pe teme de specialitate.

Noutăți și informații utile pentru vizitatori

Confort Construct & Instal dă în fiecare an startul în domeniul construcțiilor și instalațiilor. Vizitatorii se vor putea informa despre cele mai noi tendințe, tehnologii și materiale, vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentanții firmelor expozante și de a compara ofertele acestora, de a stabili noi contacte și de a încheia contracte.

http://www.ccia-arad.ro/confort/

Vă așteptăm la CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2018 – SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video