Aerteknika

Cel mai mare targ de constructii si instalatii din vestul Romaniei editia a XXIV-a

Confort Construct&Instal
vizualizari

Înscrie-te acum și prinde reducerea de 10%

Puteți beneficia de următoarele reduceri la CONFORT CONSTRUCT& INSTAL 2018:

- 10% reducere din valoarea contractului pentru plata integralăa contravalorii participării până la data de 22 decembrie 2017

- 10% reducere pentru suprafețe mai mari de 30 mp

- 5% reducere din valoarea contractului pentru participarea la ultimele ediții

- 5% reducere pentru suprafețe între 16 - 30 mp.

S-a dat startul pentru înscrieri la Confort Construct & Instal 2018

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad va organiza în perioada 22 - 25 martie 2018, la complexul Expo Arad, a XXIV-a ediție a târgului internațional CONFORT CONSTRUCT & INSTAL. Ediția precedentă a reunit 75 de firme din România șiUngaria care au expus pe o suprafață de 4000 mp, târgul fiind vizitat de peste 5000 de persoane, specialiști, agenți economici și public larg.

Ofertă bogată de produse și servicii prezentate

În cadrul târgului vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, mobilier și decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

Oportunități de afaceri pentru firmele participante

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2018 este o platformă la dispoziția celor care își desfășoară activitatea în acest important sector economic, o bună oportunitate pentru firme de a-și prezenta vizitatorilor oferta de produse și servicii, de a participa la întâlniri de afaceri între firme românești și stăine, de a audia prezentări pe teme de specialitate.

Noutăți și informații utile pentru vizitatori

Confort Construct & Instal dă în fiecare an startul în domeniul construcțiilor și instalațiilor. Vizitatorii se vor putea informa despre cele mai noi tendințe, tehnologii și materiale, vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentanții firmelor expozante și de a compara ofertele acestora, de a stabili noi contacte și de a încheia contracte.

http://www.ccia-arad.ro/confort/

Vă așteptăm la CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2018 – SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare