Cele mai recente proiecte de constructii prezentate la CONTRACTOR 2013

49 vizualizari
CONTRACTOR 2013
Distribuie pe

 In cadrul Expoconferintei Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR 2013 vor fi prezentate cele mai recente proiecte europene de constructii si realizarile din ultimul an.

Cea de-a doua sesiune plenara CONTRACTOR este dedicata proiectarii in constructii. Invitatul sesiunii este ing. Dragos Marcu, partener si CEO al POPP & ASOCIATII, care va prezenta noile proiecte ale unuia dintre cele mai apreciate birouri de proiectare si consultanta in constructii din Romania. Portofoliul POPP & ASOCIATII este unul divers, cuprinzand lucrari dificile (infrastructuri foarte adanci, de pana la 6 subsoluri sau structuri dintre cele mai inalte, de pana la 35 de etaje supraterane).

De-a lungul timpului POPP & ASOCIATII a propus solutii si tehnologii de pionierat in Romania (tehnologie de tip “top-down”, prima cladire de birouri cu amortizori seismici, prima lucrare de sprijinire a incintelor bazata pe tehnologia “jet-grounding”).

Cateva dintre premiile obtinute de biroul POPP & ASOCIATII:

● 2011 European Steel Awards for Steel Structure acordat de European Commission of Metal Buildings pentru noul terminal al Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti
● 2011 Premiul I acordat de AICPS pentru City Gate Office Building din Piata Presei Libere, Bucuresti
● 2004 Marele Premiu acordat de AICPS pentru proiectul Office Building din Piata Charles de Gaulle

CONTRACTOR 2013 va avea loc pe 11 si 12 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni peste 250 de contractori si ingineri proiectanti.

Informatii si inscrieri: contractor@abplusevents.com
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video