Cemacon lanseaza un nou produs - sistemul de cos de fum

195 vizualizari
Ionel Timis
Distribuie pe


Cemacon, al doilea mare producator de blocuri ceramice din Romania, lanseaza un nou produs complementar portofoliului existent - sistemul de cos de fum. Produse de Heluz Brick Industry, liderul pietei din Cehia, sistemele de cos de fum sunt recunoscute pentru calitatea si eficienta lor, performanta produselor si pretul lor accesibil oferind un raport calitate – pret avantajos.
Cu o garantie de 30 de ani, sistemul certificat de cos de fum oferit de Cemacon corespunde tuturor standardelor de calitate europene si de specialitate, cat si celor nationale, fiind recomandat de catre catre Asociatia Hornarilor, Constructorilor de Cosuri de Fum si Seminee - A.S.F.O.C.H. Romania.

”Cosul de fum este un element important in realizarea locuintei, influentand in mod semnificativ eficienta si, mai ales, siguranta sistemului de incalzire. Cemacon s-a angajat sa ofere clientilor sai solutii eficiente pentru constructii; astfel, cautam parteneri alaturi de care sa aducem plus-valoare pietei. Credem ca, prin parteneriatul cu Heluz, companie cu o experienta de peste 130 de ani in fabricarea sistemelor de evacuare a gazelor de ardere, reusim sa adaugam in portofoliul nostru un produs competitiv pe piata din Romania, care va aduce beneficii considerabile atat constructorilor, cat si clientului final”
– Ionel Timis, Manager Dezvoltare Produse.

Realizat din ceramica, un material rezistent si cu o durata ridicata de viata, noul cos de fum aduce avantaje fata de alte sisteme disponibile pe piata din Romania, este compatibil cu toate tipurile de combustibil, iar, in acelasi timp, ofera un randament ridicat pentru sursa de caldura. Mai mult decat atat, datorita sistemului in trei straturi (manta exterioara din caramida, termoizolatie din vata minerala bazaltica, tub interior din samota) care il face compact, cosul de fum este rezistent la variatiile de temperatura, iar infiltrarea aerului proaspat permisa de grilajul de aerisire garanteaza functionarea corespunzatoare.

Un mare avantaj al sistemului de cos de fum de la Cemacon este forma in care acestea sunt comercializate, continand toate ustensilele si componentele auxiliare pentru montare. Astfel, nu va mai fi necesara achizitionarea de materiale speciale de zidarie pentru a construi cosul de fum, blocurile ceramice fiind zidite cu mortar, intr-un mod rapid si exact. In consecinta, clientii vor economisi o suma considerabila de bani, datorita timpului redus necesar asamblarii, cat si al pretului platit pentru cosul de fum.

Mai mult decat atat, dat fiind sistemul complet livrat, care include toate accesoriile si ustensilele necesare, beneficiarii constructiilor pot sa-si monteze singuri cosul de fum, fiind extrem de facil de pus in opera, in baza materialelor de montaj detaliate puse la dispozitie. De aici, rezulta o reducere importanta de costuri aferente montajului.

Cu un aspect placut datorita placii de acoperire cu guler, inelelor Grand in doua culori si a palariei de protectie, cosurile de fum Cemacon permit functionarea instalatiei de incalzire in conditii optime si in deplina siguranta. Cu o greutate mica comparativ cu alte produse prezente pe piata din Romania, cosurile de fum din caramida cu diametru de 20 de cm si termoizolatie integrata reprezinta cea mai buna solutie pentru clientii care doresc un produs performant, la un pret corect.

CEMACON SA este al doilea mare producator de sisteme de zidarii ceramice din Romania si unul dintre liderii pietei din Transilvania. Compania opereaza cea mai moderna si mai mare capacitate de productie din Romania cu produse de calitate premium obtinute la costuri de productie foarte competitive.
CEMACON SA este companie listata la Bursa de Valori Bucuresti si detinuta, preponderent, de actionari institutionali, fonduri de investitii romanesti si straine; managementul companiei este unul profesionist, independent si cu puternica expertiza de sector.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video