Aerteknika

Concursul International de Design «FAKRO Fusion - before and after»

amenajarea podului
vizualizari

Podurile triste si parasite, pline de obiecte inutile, au devenit in prezent, datorita modei de a locui la mansarda, foarte populare in designul de interior si in arhitectura din intreaga lume.

Potentialul enorm de amenajare a podurilor se datoreaza formei lor neobisnuite, care este dictata de constructia diversificata a structurilor de acoperis. Beneficiile ce decurg din acest fapt pot fi obtinute exclusiv printr-o abordare individuala a fiecarui proiect. Cu toate acestea, cel mai important element al acestui puzzle este lumina. Intr-adevar, lumina este principalul designer de interior, contribuind la amenajarea unei incaperi confortabile sub acoperis. In plus fata de aspectul vizual, are un impact imens asupra dispozitiei si gandirii creative, influentand imaginatia, originalitatea si cresterea adecvata a copiilor nostri.

FAKRO, producator mondial al ferestrelor de mansarda, cunoaste si intelege perfect aceasta schimbare. In numele companiei FAKRO, avem placerea de a invita arhitecti din intreaga lume sa participe la concursul „FAKRO fusion – before & after”, unde pot prezenta transformarea spatiului intunecat si prafuit de sub acoperis intr-un interior luminos si functional.

Cerintele concursului:
• Transformarea spatiilor intunecate si uitate in interioare functionale, pline de lumina naturala
• Folosirea in proiect a ferestrelor disponibile in gama de produse FAKRO (pentru acoperisuri inclinate si plane), expunerea unei comparatii a interiorului inainte si dupa folosirea produselor FAKRO.
• Suprafata interioara a ferestrelor utilizate in proiect trebuie sa fie cel puțin 20% din suprafata podelei din camera
• Prezentarea spatiului inainte si dupa renovare sub forma de fotografii, imagini, proiecte de reconstructie, schite

Proiectele depuse trebuie sa includa:
• Prezentarea spatiului inainte si dupa renovare (fotografii, imagini, proiecte de reconstructie, schite)
• Formularul de aplicare cu autorizatiile necesare

Termenul limita pentru depunerea proiectelor: 20.02.2018

Anuntarea rezultatelor: 15.03.2018

Premii:
Locul I - 5000 Euro
Locul II - 3000 Euro
Locul III - 2000 Euro

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe http://www.fakro.com/architects/international-design-competition/fakro-fusion/

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare