COVREX by REHAU indeplineste cele mai inalte standarde

163 vizualizari
Covrex
Distribuie pe

Copertina piscine versatila confectionata din materiale deosebite

Odata cu copertina pentru piscine COVREX by REHAU, procesatorul global de polimeri a dezvoltat un produs inovativ, care imbina atat design-ul sofisticat, siguranta cat si economia. Copertina versatila poate fi adaptata formelor speciale de piscina si poate fi comandata in sase variante de culoare. Datorita caracteristicilor deosebite ale produsului, copertina este rezistenta atat la factorii externi ai mediului cat si la intemperii precum grindina.

Copertina pentru piscina cu spuma COVREX by REHAU se remarca prin design-ul sofisticat cat si prin caractieristicile deosebite. Dezvoltat de catre procesatorul global de polimeri, copertina de piscina poate fi usor de utilizat pe tot parcursul anului, fiind adecvata atat pentru piscinele interioare cat si la cele exterioare ca de exemplu stranduri si centre SPA.

Multiple modalitati de asamblare
COVREX by REHAU este disponibil la partenerii REHAU in variantele de culoare alb, albastru deschis/gri piatra, fildes, gri piatra, alb/gri piatra si intr-o noua culoare - gri signal. Copertina poate fi montata atat deasupra solului cat si imersata iar profilele pot fi adaptate in functie de amplasarea dorita.
Fie ca este vorba despre componente individuale sau parti intregi, acestea pot fi adaptate cu usurinta formelor de piscina individuale sau atipice gratie profilului special conceput si sunt proiectate pentru a fi direct instalate. Astfel copertina REHAU poate fi utilizata atat la piscinele existente cat si la cele in curs de amenajare. Sigilarea marginilor nu este necesara ca la alte sisteme. Aceasta economiseste timp si bani in procesul de prelucrare.

Utilizare pe tot parcursul anului
Unul dintre principalele obiective ale dezvoltatorilor a fost acela de a imbina design-ul cu functionalitatea. Acest produs inovativ imbina aspectul atractiv cu cele mai inalte cerinte legate de rezistenta la influentele de mediu, UV precum si rezistenta la intemperii. Astfel, copertina poate fi utilizata pe tot parcursul anului – pe soare, ploaie si zapada. Chiar si la temperaturi extreme ( de la -20° pana la 70°C ) sau furtuni, sistemul ramane stabil dimensional. Datorita conceptului special de profil, acesta este extrem de rezistent la grindina, ceea ce face ca sistemul COVREX by REHAU sa se ridice deasupra celorlalte sisteme conventionale.

Costuri de operare reduse semnificativ
Prin profilul de acoperire cu spuma se vor reduce semnificativ pierderile de energie, evaporare precum si costurile de intretinere, ceea ce duce la economia costurilor de operare – la piscinele in aer liber cu pana la 80 de procente iar la piscinele interioare cu pana la 60 de procente. Produsele de curatare chimice trebuie utilizate intr-o masura mult mai redusa, mirosul de clor reducandu-se semnificativ.
Un calculator de economii de energie, disponibil la adresa www.rehau.at/covrex, indica potentialul de economisire si ajuta la identificarea costurilor individuale de energie in cazul neutilizarii copertinei comparativ cu cele in cazul utilizarii COVREX by REHAU.

Siguranta pe primul loc
Copertina de piscina este de altfel extrem de stabila. Profilul compact si inchis, in conexiune cu proprietatile excelente de flotabilitate asigura un grad inalt de stabilitate. In acest caz sistemul impune standarde inalte si indeplineste normele franceze stricte de siguranta NF P 90308

www.rehau.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video