Cum iti protejezi eficient mansarda impotriva caldurii si a insectelor

velux
**Rulou parasolar exterior, rulou opac, plasa pentru tantari sau roleta exterioara. Tu ce alegi?**
 
Pentru un climat interior cat mai placut, VELUX Romania le recomanda celor care locuiesc la mansarda o serie completa de accesorii care fac diferenta in zilele cu temperaturi crescute. Asa ca, daca iti doresti sa scazi temperatura la interior, sa controlezi cantitatea de lumina care intra pe parcursul zilei in mansarda sau sa scapi de insectele nedorite apeleaza la solutiile VELUX.

Ruloul parasolar si roleta exterioara mentine incaperea racoroasa si te protejeaza eficient impotriva caldurii
Ruloul parasolar exterior VELUX, fabricat din plasa transparenta, te protejeaza de caldura care se acumuleaza pe parcursul unei zile toride, pentru ca poate impiedica o mare parte a razelor de soare sa patrunda in interior. Un rulou parasolar exterior reduce temperatura dintr-o incapere cu pana la 5 grade C. in plus, materialul din care este fabricat nu obstructioneaza aportul de lumina naturala, iar tu te poti bucura de privelistea imprejurimilor. in acelasi timp, roleta exterioara, care nu este vizibila din interior cand nu este folosita, iti asigura protectie totala: oferindu-ti un control optim al climatului interior prin reducerea caldurii cu pana la 94%, imbunatatirea izolatiei termice, diminuarea zgomotului si protectia impotriva intrarilor prin efractie.

Rulouri opace pentru odihna si somn
Daca vrei sa diminuezi lumina din mansarda ta, atunci alege un rulou opac, care are efect de intunecare si este disponibil in 24 de culori si modele diferite, fiind potrivit pentru orice amenajare. Rulourile opace de la VELUX sunt realizate din materialul certificat Oeko-Tex, care atesta garantia unui produs fara substante chimice nocive. in plus, sinele laterale din aluminiu sunt negre pe interior pentru a elimina orice reflexie a luminii.

Plasa impotriva insectelor te protejeaza in timp ce aerisesti
Vremea calda aduce cu sine si musafirii nepoftiti, insectele. Pentru a te putea bucura de aerul proaspat, monteaza pe conturul finisajului interior plasa VELUX impotriva insectelor. Cand nu este folosita, aceasta se ruleaza integral in caseta superioara din aluminiu.

Cum se intretin si se monteaza accesoriile VELUX?
Pentru a mentine ruloul interior ca nou, sterge praful regulat sau aspira-l cu o perie atasata aspiratorului. Eventualele pete le poti curata cu o carpa moale sau cu un burete umezit in apa calduta, in niciun caz prin frecare pentru ca astfel materialul se poate deteriora.

Montarea unui rulou interior VELUX nu are nevoie de un specialist. Orice fereastra, fie ca face parte din noua generatie sau dintr-una precedenta, are deja premontate dispozitive laterale de prindere a ruloului care asigura potrivirea perfecta si montarea usoara a ruloului, in doar cateva minute, prin sistemul patentat VELUX Pick&Click!® . Toate rulourile decorative si parasolare sunt fabricate din materiale de cea mai inalta calitate, sunt rezistente la uzura si beneficiaza de o garantie de trei ani.

Rulourile decorative si parasolarele VELUX sunt disponibile la distribuitorii din toata tara si pe: www.veluxshop.ro, unde livrarea este gratuita.

www.facebook.com/VELUXRomania
www.instagram.com/veluxromania
#veluxromania #povestidinmansarde #momentvelux #velux20

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare