Aerteknika

Dezvoltarea urbana, o tema centrala a conferintei Cities of Tomorrow

Cities of Tomorrow 2017
vizualizari
Data / Ora: 28.03.2017, 09:00-18:00
Locul de desfasurare: JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti, Romania.

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana are placerea de a va invita sa participati la cea de-a cincea editie a conferintei Cities of Tomorrow - eveniment de top ce reuneste mediul de afaceri cu administratia locala si centrala, arhitecti, urbanisti si societatea civila din Romania.

Cities of Tomorrow 2017 este dedicat competitivitatii urbane si regionale in vederea stimularii unei dezvoltari durabile a oraselor si regiunilor Romaniei. Promovarea cu succes a unui oras sau a unei regiuni presupune colaborarea performanta a tuturor partilor interesate, fiind un factor decisiv pentru o dezvoltare eficienta.

In aceasta perioada de crestere a mobilitatii si de internationalizare a bunurilor, serviciilor, a muncii si a capitalului, regiunile din Romania se confrunta cu o concurenta sporita cu alte regiuni din lume. O cooperare eficienta intre toate partile interesate implicate in dezvoltarea regionala contribuie la crearea unui mediu de afaceri favorabil investitiilor si a unor avantaje economice conexe.
Evenimentul ofera o varietate bogata de prezentari, mese rotunde interactive, un market place de proiecte si solutii de dezvoltare urbana si nu in ultimul rand o buna ocazie pentru networking.

La cele 8 mese rotunde se vor dezbate interactiv teme si proiecte actuale de interes pentru participantii la eveniment. Tematica fiecarei mese rotunde se regaseste aici.

Pentru a veni in sprijinul autoritatilor publice locale si a contribui pe cat posibil la promovarea acestora, in cadrul evenimentului va fi organizat un market place de proiecte. Astfel, consiliile judetene, agentiile de dezvoltare regionala si primariile pot participa la un concurs de proiecte. Proiectele selectate vor fi prezentate in foyerul hotelului Marriott in ziua evenimentului.

Programul complet al evenimentului poate fi accesat aici:

Cine ar trebui sa participe?
Conferinta este conceputa pentru a oferi informatii utile si noi perspective pentru:
• primarii, managerii orasului, reprezentanti ai agentiilor de dezvoltare regionala si a zonelor metropolitane, reprezentanti ai consiliilor oraselor si judetelor
• companiile private romanesti si straine
• profesionistii din domeniul planificarii urbane cat si arhitectii urbanisti
• investitorii imobiliari si dezvoltatorii interesati pentru/sau cu sediul in Europa de Sud-Est
• profesionistii din domeniul imobiliar
• reprezentantii camerelor de comert si industrie
• reprezentantii clusterelor industriale
• furnizorii de tehnologie
• companiile de utilitati urbane si infrastructura
• ONG-urile
• profesionistii din domeniul bancar

LIMBA conferintei: engleza-romana, cu traducere simultana
Taxa de participare: 120 euro + TVA per persoana.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.
Ruxandra Dumitrescu, +40 21 207 91 48, dumitrescu.ruxandra@ahkrumaenien.ro
Ilinca Pandele, tel: +40 21 207 91 17, pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro

Pagina evenimentului:
http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/evenimente-actuale/conferinta-cities-of-tomorrow-5-regiuni-orase-comunitati-competitive/

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare